El Balanta ..eu Taur

by: sorinusha
Salutare...hmm..e buna combiunatia asta?..Shi dak da cum as putea sa-l cuceresc definitiv?:D..
 

mini

mini

hihihi

22 Nov 2006, 00:22

Super misto sorinusjha. si eu stiu super relatii abalnta cu taur in ambele combinatii de sexe si par mega happy. din cate imi spunea my best friend care este balanta ceea ce nu ii place la taurasul ei este incapatanarea. dupa asta totul devine oarecum genial

sorinusha

sorinusha

Evolutie:)

27 Aug 2006, 20:33

Pai nu stiu cat de mult tine de zodii dar de cand am postat mesajul am ajuns cu iubi la 6 luni de relatie si ne merge foarte bine..si intr-un fel...dak stii sa te porti cu ei si esti dulcik sunt extrem de maleabili..(sa nu le spun pampalai k suna urat)...:)..concluzia finala e k : balanta el si ea taur , la mine e o reusita:D

pinky

pinky

:)

13 Iul 2006, 22:29

in sensul bun, adica sunt baieti buni si daca tin la tine fac tot ce vrei tu, pentru ca nu au caractere f puternice, mai ales daca sunt indragostiti. si "cad" foarte usor, adica se indragostesc repede si devin prostuti, dar intr-un sens bun! :)

rizom

rizom

Pinky!

14 Iun 2006, 19:48

"pampalai"??? why!?

raluk

raluk

Balanta el cu Taur ea

04 Apr 2006, 13:19

Uite ca stiu mai multe astfel de combinatii si o duc foarte bine. Femeia Taur se impune de obicei si il super tine sub papuc pe Balantos. Dar el este atat de fericit ca practic e o super combinatie.

pinky

pinky

:)

13 Mar 2006, 19:33

din cate stiu eu nu prea merge... daaarrr, cum balantele baieti sunt cam pampalai, in a good way, daca esti ferm decisa sa-l ai si te lupti pt asta, o sa-l ai cat ai clipi :)