exista vreo compatibilitate leu-gemeni?!

by: sandra_diana
Vreau sa stiu parerea voastra: exista compatibilitate intre zodia leu (ea) si cea a gemenilor (el)?
A doua intrebare: De ce gemenii nu vorbesc si tac, nu-ti mai zic nici un cuvant (cu toate ca nu le-ai gresit cu nimic si inainte totul era faini, fiind prieteni) fara sa-ti dea vreo explicatie? Se intelege prin aceasta tacere ca ceva nu le convine, dar de ce nu vorbesc deschis cu celalalt?! A mai trecut cineva prin astfel de intamplari? Ce vor de fapt sa atraga atentia prin tacere, in loc de comunicare si fiind prietenosi ca si inainte?!

Va multumesc anticipat pt comentariile/mesajele voastre si va astept sa va da-ti cu parerea!
 

mimi777

mimi777

merge bine sau foarte bine? :)

29 Sep 2011, 20:48

dar femei gemeni cu barbati lei ?

aniella

aniella

tin pe termen lung

12 Ian 2011, 22:32

am avut o relatie cu un geaman,eu fiind leoaica,timp de aproape 2 ani dar eu am facut o prostioara si ne-am despartit........ sunt extraordinari cind sunt indragostiti si-ti arata dragostea lor prin toate metodele care le vin in cap,te simti o printesa cun un geaman alaturi..
El poate sa se intoarca daca ai acel ceva special care ei il cauta in femeia de linga ei,trebuie sa-l uimesti.Daca geamanul de linga tine tace inseamna ca ori se gindeste la ceva ori nu vrea sa-ti spuna nimic la moment...

sandra_diana

sandra_diana

Compatibilitati

23 Iun 2010, 20:18

Multumesc pt raspunsurile voastre! Am incercat cu persoana respectiva de 3-4 ori sa-l fac sa-mi comunice si nici o explicatie inapoi asa ca se pare ca v-a trebui sa renunt sa inteleg de fapt ce e cu el...si mi-a zis cineva ca la fel i s-a intamplat si dupa 3 luni a venit inapoi ca si cum nimica nu se intamplase si ca s-ar putea sa-i placa de tine mai mult, si nu doar pt prietenie....Astept si alte pareri cu privire la acest subiect!!
Daca stiti cupluri in zodiile astea, mi-ar placea sa aud niste exemplificari daca au tinut pe termen lung sau e doar un mit! Va multumesc!

tashulina

tashulina

De obicei

18 Iun 2010, 09:23

gemenii sunt comunicativi, poate prea vorbareti uneori. Geamanul tau se pare ca este atipic. Discuta tu deschis cu el si intreaba-l daca totul este ok sau daca a aparut vreo problema.

Leul este zodie de foc, Gemenii sunt zodie de aer. se spune ca exista atractie fizica si psihica, insa ca relatia lor este una complicata deoarece "focul este intretinut de aer, insa cu pretul consumarii lui"...