femeia capricorn+barbatul taur

by: redrose
sunt capricorn si sunt implicata intr-o relatie cu un barbat taur, am fost amici 7 ani ,iar acum ne-am indragostit...el e putun cam ciudat,cand suntem impreuna totul e perfect,dar am mereu impresia ca trebuie sa "trag de el" pentru urmatoarea intalnire....apare si dispare....ce stiti despre aceasta combinatie?
 

sagetzica

sagetzica

raspuns capricorn +_taur

17 Mai 2009, 01:37

hello! eu sunt pasionata de astrologie si am mare incredere in ea. tocmai de'asta citesc carti de specialitate cand am timp liber,sau pe internet.ca sa raspund la intrebarea ta,eu am o carte numita"horoscopul compatibilitatilor", scrisa in special pt femei, dar e utilasi barbatilor...o studiam chiar cu iubitul meu :) din cate citesc eu aici,cuplul capricorn-taur se distinge prin linistea si sentimentul sigurantei pe care il degajati cand sunteti impreuna.amn2 puneti accent pe stabilitate, fidelitate si securitate si aveti nevie de o viata bine pusa la punct, chiar putina rutina, care confirma ca totul este in regulaeste o analiza mai completa aici)...acum dc voi stati in orase diferite e mai dificil decreat toate acestea.pt el iubirea este un stimulent f puternic,apreciaza tabieturile linistea si placerile.confirm, pt ca si eu sunt iubita de un taurel :) si am o viata divina alaturi de el!

sieuto

sieuto

femeia capricorn+barbatul taur

09 Mar 2006, 15:51

Offf!!! o relatie la distanta este foarte dificila.

daca te iubeste, nu-l vei pierde. sa stii ca barbatii tauri (exista si exceptii desigur), sunt foarte stabili.

este normal sa-l simti rece avand in vedere ca nu va vedeti foarte des. eu, mi-am pierdut prietena din acelasi motiv... ea, Galati si eu, Bucuresti. din pacate nu a stiut sau nu a vrut sa ma inteleaga... deci mare atentie sa nu faci la fel.
stai linistita! daca spune ca te iubeste, ... asa este!

introvertit spui? Hmmm... aici motivele sunt multiple si nu vreau sa o dau de gard

ps. imi cer scuze ca am revenit pe forum atat de tarziu... cand vrei sa mai intrebi cate ceva, ma gasesti pe msg yahoo. ID sieuto.

redrose

redrose

femeia capricorn+barbatul taur

19 Ian 2006, 23:20

mda..merci pt raspuns...as mai vrea sa adaug ca stam in orase diferite si ne vedem mai rar..cand suntem impreuna e super, dar cand pleaca de langa mine, simt ca se raceste..acum el este implicat f mult la serviciu, petrece foarte multe ore acolo si este devotat meseriei pe care si-a ales-o...el spune ca ma iubeste...despre nehotararea lui...nu stiu ce sa spun...am impresia uneori ca este prea introvertit...iar in legatura cu dovezile de iubire, nu as dori sa i se para ca il sufoc prea mult...imi este totusi frica sa nu-l pierd...

sieuto

sieuto

Re: femeia capricorn+barbatul taur

05 Ian 2006, 19:06

relatia este ideala insa... trebuie sa ai rabdare si sa-i intelegi micile "ciudatenii" ...invata sa-l simti.
spui ca "apare si dispare"... hmm ... in mod sigur este nehotarat. pregateste-te sa-i dai toate asigurarile necesare, toate dovezile de dragoste (pe care nu le cere, dar le asteapta...) atat intelectual cat SI sufleteste.

p.s. il inteleg pt. ca sunt taur :)