femeia Leu - barbatul Scorpion ???

by: kiki
ce ziceti de aceasta combinatie? cum se inteleg cei doi??
 

roxy_lm_22

roxy_lm_22

true

22 Oct 2013, 18:41

sa va zic eu ceva despre acest soi de relatie...totul e frumos si roz pana cand femeia leu(asa cum e ea,super buna,gospodina si etc) ajunge sa-l iubeasca atat de tare,el vede lucrul asta,si cum scorpionul asta nu stie cum e sa fie si bine,da inapoi.el e obisnuit cu femei ordinare care ii ofera 'misterul' si il tin in priza batandu-si joc de el,ranindu-l.dar el asta vrea.va zic eu,misterul,diplomatia,senzualitatea,in adevaratul lor sens nu se mai aplica.scorpionii(si nu numai) au inlocuit aceste valori cu unele fake.experienta personala.bine,nu sunt toti la fel...bla bla.cu scorpionul meu...sau fostul mai bn,m-am inteles foarte bine pana a inceput sa intepe...si cand l-am intrebat de ce face asta...ghici raspuns...nu stiu!!!!aaah si ne-am despartit de 1000 de ori si ne-am impacat,caci prietenele mele au zis ca e cea mai buna telenovela.in concluzie...ei sunt minunati...si chiar cred asta :))))) cand de fapt nu e nici pe departe asa.sunt lame :)

ancutsel

ancutsel

barbatul vietii mele -Scorpionul

29 Oct 2008, 14:27

Eu sunt leoaica ,iar el scorpion...Nu stiu daca ne`au influentat cumva zodiile dar cu el am dus 2 ani de zile al naibii de bine si o mai duceam daca leoaica aici de fata nu era incapatanata.Pt mine scorpionul e :
1.cel mai bun iubit
2.cel mai bun amant
3.cel mai bun prieten

kira8

kira8

oare merge?

28 Dec 2006, 22:58

si eu sunt tot leoaica. Si sunt la inceputul unei relatii cu un scorpion.Nu stiu ce sa cred. Va merge sau nu. Problema este ca imi place mult de el, dar nu pot sa-mi dau seama cat de mult ma place el pe mine.Cum sa ma comport? Mai misterioasa, cum se spune pe aici sau sa fiu doar eu?Dc sunt leoaice prin zona care au sau au avut relatii cu scorpion si ma poate indruma....sunt deschisa la a afla.
Va pupacesc.

kiki

kiki

:))))))

14 Sep 2006, 11:00

:))))))) ce tare... e de incercat,sa inteleg... :D

raluk

raluk

Leu si Scorpion - amor cu nabadai

11 Sep 2006, 23:08

Un amor cu nabadai. Amandoi adora sa domine :) si va destul de greu pentru cei doi sa se hotarasca care sa stea deasupra. Domeniul in care se vor intelege bine va fi patul - sex exploziv, dar cu mici certuri in legatura cu cine leaga pe cine in seara asta.

orena

orena

combinatia leu scorpion

31 Iul 2006, 14:19

kiki,eu sunt leoaica iar partenerul meu e scorpion.suntem de 9 luni impreuna si ne intelegem f.f.f.f bine.chiar daca sunt eu mai incapatanata,nu e nicio problema pt ca lasa el de la el.eu zic ca este o relatie destul de buna.bafta!

berta

berta

combinatzie femeie leu - barbat scorpion

31 Iul 2006, 14:11

draga mea, kiki, relatzia dintre cei doi este fulminanta la inceput. un turbion de senzatii ii cuprind pe cei doi, ca apoi sa se transforme intr-un mare fiasco! tipul scorpion este mistic, este ciudat, foarte bun la suflet, darnic si interiorizat. este un bun amant, tandru si stie sa daruiasca, dar cand ia, ia totul: shi suflul ti-l ia. este bine sa incerci o asemenea combinatzie, dar numai daca esti tare. nu te astepta sa se termine cu o casatorie. (tot ce ai aflat acum poate fi total eronat, numai dumnezeu stie ce-i rezerva fiecaruia ciitorul.