Femeie scorpion si barbat leu

by: 
Deci fetelor..m-am imprietenit nu de mult timp cu un leu! Primul de altfel din viata mea. De aceea vreau sa va aud parerile! Nu pare sa fie genul de leu "vanator" pentru ca intr-o zi chiar mi-a spus ca-l enervez din cauza ca-l tot intrebam de o fata de care imi era frica sa nu mi-l fure...pana acum mi-a dat dovezi sincere ca ma iubeste si e fidel. Chiar si atunci cand dau tendinta ca sunt un pic suparata pare ca ar da orice sa nu ma mai vada asa!

Voi ce credeti?
 

roctzana

roctzana

ptr AISHE

22 Feb 2008, 23:55

Buna vreau sa iti spun ca barbatii lei sunt fff...loiali...crede-ma am o relatie cu un leu de 6 ani.Sa iti mai spun ca si eu sunt leoaica???nimeni nu ne-a dat sanse de reusita si totusi suntem impreuna...intradevar sunt orgoliosi...nu le place sa fie criticati in public...sa nu il critici in public,tin foarte mult la statutul pe care il au in fata lumii dupa ei trebuie sa fie impecabili.O sa vezi nu stiu daca ai simtit pana acum de cand esti cu el...dar in casa cu tine o sa fie cu totul alta persoana fata de ce este cu prietenii.Inca un pont nu fii lingusitoare cu el...si fii mereu frumoasa,aranjata,proaspata.Ii place sa aiba o femeie puternica langa el...arata-i ca poti sa fii si independenta ca te poti descurca si singura in anumite situatii...o sa ii sporesti respectul pe care il are fata de tine.OFFFF......sunt multe de spus...eu iti spun din experienta mea....oricum iti urez multe luni si ani langa el....
P.S. : Nu il intreba de trecut...ptr ei trecutul e trecut si nu ii fa scene de gelozie...cum iti spuneam crede-ma nu are rost!!!
salutari si batfa....