Femeile Leu - monogame in serie

by: dan
Femeile Leu sunt perfecte pentru ideea de monogame in serie. Cand sunt cu cineva il iubesc pe respectivul si pare ca el este totul pentru ele. Atunci cand se satura, trec la urmatorul. Este incredibil cum pot fi atat de fidele pana in momentul in care se plictisesc. Se satura vreodata de vanatoare?
 

thepau

thepau

1-adevarat si 2- fals

09 Iun 2009, 13:23

Referitor la primul msg care face topic-ul, primele 2 fraze sunt adevarate si finalul e total gresit.
Leoicele nu se satura! pt ca sunt conservatoare, ele adora status quo-ul, asta in general, ele nu prea sunt genul care divorteaza.
Imi imaginez totusi, ce inseamna saturatul de care vbesti tu, da! se satura de "mizerii", si asta abia dupa ce da o multime de sanse celuilalt.Bineinteles ca daca simti ca te lupti cu morile de vant, o lasi balta, mai ales ca noi LEOAICELE ne prindem repede, aveam al saselea simt,printre altele ;) Totusi ce face leoaica din mine "crud"(eu as numi drept sau corect) este ca nu se mai intoarce niciodata la un fost.Urasc genul "lasa-ma, dar nu-mi da pace",cand e gata, atunci e GATA.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Nope

26 Feb 2006, 16:34

Niciodata o femeie leu nu se va satura de vanatoare. Doar ca ii treburi un tip care sa o respecte si apoi sa il respecte si ea si cam atunci va incepe sa insele doar cu gandul. Nu prea rezista la ce-i frumos

raluk

raluk

Orgoliul

18 Ian 2006, 21:40

In general femeile Leu nu sunt infidele din cauza ca nu pot sa fie fidele sau din cauza ca nu isi iubesc partenerul. Problema este orgoliul lor, destul de mare, care simte nevoia sa isi demonstreze ca este inca atragatoare. Si vrea sa o testeze pe pielea ei. plus ca sunt mari amatori de placeri sexuale femeile Leu.

Oricum, pana cand nu isi intalnesc dragostea, nu vor sta intr-o relatie. nu sunt genul care sa stea cu cineva doar pentru a nu ramane singure. Vor sa isi traiasca viata.

mitzy

mitzy

Femeile LEU

09 Ian 2006, 09:42

Sunt "femeie-leu". Iubesc acelasi barbat de peste 17 ani si, desi de multe ori nu mi-a meritat dragostea, n-am renuntat si nu pot renunta la el. El e TOTUL pentru mine. Fara el, desi sunt leu si stiu ca m-as putea descurca, simt ca nu am rost pe lume. Poate ca daca m-as fi "saturat", asa cum spui tu, as fi "trecut la urmatorul". Am incercat candva, dar nu mi-a iesit. Nu ma pot satura, desi poate in locul meu multe femei ar fi facut-o de mult... si pentru mult mai putin. Am vrut din rasputeri sa ma dezlipesc, dar n-am reusit. Poate, daca ma voi "plicitsi" vreodata, cum spui tu, am sa renunt. Deocamdata, tot ce pot sa fac e sa LUPT. Prin diferite metode. Desi am obosit, desi, uneori as vrea sa renunt, el e in continuare TOTUL. Uneori imi e ciuda, dar... sunt "femeia-leu", "monogama in serie" cum spui tu si se pare ca, cel putin in cazul meu, regula e valabila...
Sa inteleg ca ai o relatie cu o astfel de femeie?
Vrei sa discutam "pe tema"?