Contraceptive cu doza mica de estrogen

by: uanandreeea90
Care-s contraceptivele cu doza mica de estrogen?
Daca stiti si altele in afara de Yasmin spuenti-mi si mie va rog ca nu prea am gasit informatiile pe care le caut, pe internet..
 

sweetdreams23

sweetdreams23

yasmine

16 Ian 2012, 11:16

si eu folosesc yasmine.pot sa va intreb ceva?daca a patit cineva ca mine?pe data de 11 ianuarie CM s-a terminat trebuia sa incep al 6-lea blister pe data de 13 ianuarie.dar eu am uitat chiar sa cumpar si pastilele si 2 zile nu am luat.am inceput de ieri si am avut foarte multe scaune moi si astzi chiar am.acum ma gandesc e posibil sa raman?am avut contacte sexuale in ultimele zile,cu ejaculare inauntru.se poate intampla ceva?va rog sa imi raspundeti.am anumite stari de greata in fiecare zi,ameteli balonari,cateodata ma simt ca un balon imens de nici nu pot respira.capul ma doare in fiecare zii de dimineata si in acelasi timp si greata.de 2 zile inima imi bate mai repede.nu stiu ce se intampla!!!!!ce sunt astea??ce se intampla va rog sa imi raspunde-ti sa imi spune-ti ceva nu stiu.....

mimi777

mimi777

intrebare

29 Sep 2011, 20:56

yasmin iau si eu acum. Doar ca am luat cam 3 kg in plus la greutate ... si mai am si alte probleme. probabil as ase intampla cu toate pilulele contraceptive.. ce am putea face? sa renuntam la aceasta metoda?

sunshine_ro

sunshine_ro

pastile?

01 Apr 2011, 03:33

doar pastile sau combinate in general?
pastile: Yaz, au aceeasi doza ca si plasturele, dar se "administreaza" mai des. cred ca stii cum e cu pastilele si ora fixa.
si inelul Nuvaring, care are cu 25% mai putin estrogen si se introduce doar o data pe luna.
inelul are cea mai mica doza de estrogen!
sa citesti articolul ala ca e foarte folositor daca nu ai mai luat pana acum ceva.

redriri

redriri

erata

31 Mar 2011, 00:32

fiecarui*

redriri

redriri

Yasmin

31 Mar 2011, 00:31

Yasmin nu au o doza tocmai mica de hormoni.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~sexologie-si-reproducere/15731/povestea-pe-care-trebuie-sa-o-stii-despre-contraceptivele-hormonale.html uite aici un articol despre contraceptia hormonala si dozajul hormonal al fiecarei tip in parte.
acolo vei observa clar ca inelul e singurul cu o doza atat de mica de estrogen.. chiar la jumatate fata de Yasmin.