Control inainte de contraceptive

by: tashulina
Cat de important este controlul de specialitate inainte de a lua contraceptive? Cunosc foarte multe fete care au luat un anumit contraceptiv doar ca "mersese" bine la prietena cea mai buna. Voi cum ati procedat? Ati fost sau nu la control inainte de pilule?
 

redriri

redriri

Analize inainte de contraceptive

21 Nov 2010, 11:00

Eu am luat anticonceptionale numai dupa o testare a nivelului hormonilor, recomandata de doctor. Nu le luati niciodata pentru ca vi le-a recomandat o prietena sau un doctor, fara sa va faceti analize inainte. Dar sunt atatea metode de contraceptie, incat nu are rost sa ne expunem unor riscuri pe care le pot implica contraceptivele administrate incorect.

cold_as_ice

cold_as_ice

Mie

07 Sep 2010, 09:00

asta imi denota o lipsa de profesionalism crasa. Nu te joci asa usor cu hormonii, ca iti poti da peste cap intregul organism...

alexandras

alexandras

,..

25 Aug 2010, 12:34

si eu am patit la fel, mi-a dat gine ce lua si ea insa la mine n-a fost ok. mi-a zis in shcimb ca pot face analizele de sange si imi recomanda dupa altele

ynna000

ynna000

cateva

25 Aug 2010, 09:36

prietene de-ale mele au fost la control inainte dar le-a recomandat la toate acelasi lucru, nu le-a facut o analiza amanuntita(gen sange) ci le-a spus: da, ia-le p astea, citesti pe prospect cand si cum le iei, pa. ar trebui cautat un medic care ofera analize ok, sa fie perfecte pt tine.