ajutati-ma

by: maria17
Buna!!!va rog sa ma ajutati !am facut sex cu prietenul meu neprotejat(pt prima data)...luna aceasta nu mi-a venit menstruatia si ma ingrijorez...luna trecuta mi-a venit cam pe 9...cand am facut nu eram in perioada fertila...ce sa fac?:-s
 

fatlip

fatlip

CE GRESALA !!!

26 Iun 2008, 12:14

NU dar NU fa sex neprotesat..nici daca ii prima data si tu esti virgina nici daca numai esti virgina NU fa sex neprotejat. Poate aparea o sarcina nedorita, poate aparea SIDA, Sifilis si multe altele care n`are rost sa le enumar. Tu nu te`ai gandit cand ai facut asta !?? Cati ani ai !? E scump prezervativul ?? Este intre 3 si 6 Lei nu`ti trebe nici mai scump nici mai ieftin de atat. NU UITA un prezervativ costa 6 Lei o sarcina oare cat te costa ?? Vacanta placuta !;)

...

06 Iun 2008, 09:37

Maria, simpla formulare a intrebarii tale (care include "prietenul meu neprotejat" si "perioada fertila") ma face sa cred ca nu sti care e perioada fertila, mai mult de atat, cand e vb de sex nu-ti mai sta capul si la protectie. Noi cu ce sa te ajutam? Eu lucrez in Metro, te anunt cand sunt promotii la scutecele Pampers sau Happy, ok?
Stiu ca sunt cinic, dar mai ganditi si voi inainte de toate, ce naiba, nu doare!

do_ni

do_ni

nu cred

14 Mai 2008, 10:37

ca era necesar sa postezi de 10 ori aceeasi problema. Oricum fa-ti un test de sarcina!

lovey_kay

lovey_kay

nu stiu ce sa-ti spun....

13 Mai 2008, 20:11

sexul neprotejat duce la sarcini nedorite, sau fel de fel de boli .mi-as dori sa cred ca stiai si tu. cand ai facut sex?