am nevoie urgent de ajutor...pls

by: criss1414
a doaua oara cand am facut dragoste q prietenul meu am facut-o in pozitia calaretului iar cand si-a dat drumul a simtit ca sperma nu se ducea in varful prezervativului ci se scurgea p pereti.atunci cand si-a scos penisul din mine a observat la la baza lui era o pata de cativa cm de sperma(se poate sa se fi scurs lichidul din prezervativ?)...se poate sa fiu insarcinata?nu am experienta de loc..va rog mult ajutati-ma
 

qloty

qloty

pilua de a doua zi

19 Iun 2007, 12:14

este o solutie de urgenta si nu trebuie folosita prea des.
Da , in cazul de fata e necesara.
Dar e bine de evitat o astfel de situatie. Pastila de a doua zi reprezinta o avalansa hormonala pentru organismul tau. Sigur, rezolva problema daca e luata in timp util. Dar organismul se va resimti. Poate nu dupa prima dar.... e bine sa nu repeti figura.

hildegard

hildegard

.

14 Iun 2007, 23:55

In nici un caz sa nu astepti atat.trebuie sa te duci imediat la farmacie pt pilula de a doua zi.Am patit-o si eu..am luat-o la 15 ore si am avut multe griji...Mi s-a spus ca e posib sa fiu insarcinata din cauza ca am avut o scurgere maronie..am asteptat si mi-am facut testul..a iesit negativ..insa multe fete raman insarcinate astfel.Ai mare grija..foloseste ceva mai sigur..vb cu un medic pt anticonceptionale..asa vei scapa de un stres in plus

pisi

pisi

Pilula de a doua zi

05 Iun 2007, 11:52

Criss,cand ti se mai intampla o chestie de genul celui povestite,fuguta la farmacie imediat sau la cateva ore dupa contactul sexual suspect,si-ti cumperi pilula de a doua zi.
Daca n-a trecut f mult timp(sa nu fi trecut mai mult de 72 ore de la acel contact),da o fuga la farmacie si cumpara-ti pilula de a doua zi.
Pana iti vine ciclul,folositi in continuare prezervativul.

darkness

darkness

Buna

05 Iun 2007, 10:36

se pare ca ai o problema!!!se pare ca, calutul sau calul tau are instrumentul cam ingust de ai problema asta!! dar nu-i nimika peste 2 saptamani ia-ti un test de sarcina de la farmacie si ai sa vezi daca esti sau nu insarcinata.
data viitoare nu mai folosi pozitia calaretului :):):):)