anticonceptionale

by: deushka
Buna! Am si eu niste nelamuriri. Am 17 ani (fara 2 luni) si in urma cu ceva timp am fost la un consult ginecologic, deoarece nu aveam menstruatia regulata deloc si imi intarziase 4 luni. Tin sa spun ca nu am viata sexuala. Doctorul mi-a recomandat sa iau Dessorelle timp de 6 luni. Tocmai am terminat cea de-a 5-a folie. Luna trecuta mie mi-a venit cam cu 2 zile inainte sa termin folia si deci cu 2 zile mai devreme, deci nu in saptamana de pauza. Iar luna aceasta ar fi trebuit sa imi vina tot cam la fel. Dar nu mi-a venit... Este musai sa-mi vina in saptamana de pauza,dat fiind ca mie trebui sa imi vina putin mai devreme?? Sincer nu prea ma pricep la probleme dintr-astea, si tocmai de asta va cer parerea. Am cautat si pe net, insa acolo se vorbea mai mult de modul de administrare, efecte adverse, dar nimic concert legat de problema mea. Va multumesc anticipat !!!
 

alghi2008

alghi2008

CALMENS software - Calendar menstrual

01 Iul 2008, 14:02

Calmens software * Calendar menstrual

*Un program de calculator destinat tuturor femeilor active sexual. Creat si brevetat in urma cu cativa ani de programatorul si webdesignerul Florin Boghian. Softul se bazeaza pe algoritmi rezultati in urma celor mai noi cercetari medicale cu privire la posibilitatea calcularii cu mare precizie a calendarului menstrual, a contraceptiei, a planificarii sarcinii si a sexului copilului.
*Calmens software este un program revolutionar, deoarece asigura femeilor o metoda naturala de mare precizie, pentru a-si planifica viata asa cum doresc, fara riscuri ulterioare, asa cum se intampla adeseori dupa utilizarea indelungata a unor produse chimice, recomandate cu multa lejeritate in prezent.
Detalii la: www.calmens.ro/dealer/557