cer parerea voastra

by: florydana85
Stiu ca cel mai bine ar fi sa-mi intreb pt ca ea este cea mai de incredere persoana dar nush cum sa zic a mea de cand eram mica am tot incercat sa vb cu ea si inca mai incerc si acum dar nu reusesc sa scot nici o vb de la ea legata de sex, si asa ca cer parerea voastra.
Am un prieten de ceva timp si vb foarte deschis despre sex, problema mae este ca el este virgin si eu nu pot lua pastile contraceptive pt ca dr meu gin. mi-a interzis din cauza unei mici probleme legate de coagularea sangelui pe care o am. Intrebarea mea ar fi cum putem face sex fara sa iau contraceptive si fara a folosi prezervativ pt a-l ajuta pe el sa scape de virginitate intr-un mod cat mai simplu (tinand cont si de faptul ca eu nu am un ciclu regulat). va rog astept parerea voastra
 

crys_ty_na

crys_ty_na

optiuni

05 Iul 2007, 21:45

poti daca vrei sa risti sa ramai insarcinata...incearca cu "Metoda calendarului(Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare(aproximativ la mijlocul ciclului menstrual).Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile(si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie.Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi.Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.

Se cere ca femeia sa aiba un calendar precis al duratei ciclurilor menstruale pe o durata de minim 6 luni.

Indicele de esec este de 15-40%."
pe care o folosesti in combinatie cu spermicid si pt o mai buna protectie chiar si cu coitul intrerupt...