contraceptie de urgenta?

by: mihailovici
Buna ziua,
Eu si logodnica mea ne-am inceput viata sexuala saptamana aceasta, dar, lasandu-ne luati de val, am facut de doua ori dragoste fara prezervativ. In nici unul dintre cazuri, eu nu am ejaculat, dar stiu totusi ca exista anumite riscuri.
Nu stiu daca este important, dar mentionez ca in urma cu o saptamana a fost ultima zi din ciclul ei menstrual.
D-voastra ce ne sfatuiti? Sa folosim contraceptia de urgenta?
Va multumesc! O zi frumoasa
 

danushca

danushca

sugestie...

21 Nov 2007, 16:56

sugerez sa calcutati perioada fertila..daca nu era in perioada fertila..cam luati degeaba postinorul :) si daca totusi era..:-?...daca nu au trecut cele 72 de ore de la contatct...eu una as lua postinor..insa doar voi puteti decide :)

crys_ty_na

crys_ty_na

sfat

09 Sep 2007, 17:24

mergeti impreuna la un medic de planning si discutat despre contraceptie...daca treceti cu bine (adic fara sarcina)...peste asta...

pisi

pisi

timp

15 Aug 2007, 11:38

in urmatoarele 72 de ore de la un contact sexual neprotejat se ia pilula de a doua zi,dar cu cat trec orele de la contact,cu atat efectul pilulei de a doua zi de a-si face efectul scade.

kiss_and_tell

kiss_and_tell

cam tarziu

13 Aug 2007, 15:01

Din cate stiu, contraceptia de urgenta se refera la pilula de a doua zi care chiar se ia a doua zi...din cate inteleg, este cam tarziu pt asta...gasesti si un art in site http://www.ele.ro/Contraceptia_de_urgenta_--a7098.html
bafta