cred ca sunt gravida

by: corina111
buna
eu am o problema si va rog din suflet sa ma ajutati,macar sa ma lamuriti cu anumite lucruri. Nu mia venit ciclu de 2 saptamani si ceva, si am luat testul care mi-a aratat ca sunt gravida! Nu imi pot permite asta, traiesc de 2 ani cu iubitul meu, si am urmarit mereu calendaru, nu am luat pastile sau altceva.Nu am patit niciodata asa ceva.
O sa mai cumpar alt test, dar 99% as fi gravida, ce pot sa fac? In nici un caz nu imi permit sa tin copilul, deci as face orice sa-l dau afara, dar cum?
Se poate acum, sau mai tarziu? Nu sunt in romania, dar stiu ca o persoana acum 3 ani a facut un avort la Arad, se poate face asa ceva?
va rog sa ma ajutati, daca stiti cum se procedeaza, ce trebuie sa fac mai intai...

va multumesc
 

kinga-konga

kinga-konga

corina

03 Apr 2008, 02:47

Important e sa vezi ce zice si testul al doilea. Chiar daca v-a mers 2 ani pe metoda calendarului, nu e mereu garantie. Oricum daca esti hotarata sa avortezi, trebuie sa te grabesti.

indrazneatza

indrazneatza

am si eu intrebare

27 Mar 2008, 23:12

de ce nu iti poti permite sa ai un copil acum?eu sunt in preuna cu prietenul meu de 3 luni aproape iar in vara vom face nunta si vrem cat mai repede un copil desi suntem inca fff tineri amandoi(eu fac20 iar el face 22)desi nu o sa avem pe nimeni cu noi acolo in america noi vrem cat mai repede sa vina copilul pe lume

indrazneatza

indrazneatza

ceau

27 Mar 2008, 23:08

ptr inceput ar trebui sa mergi la un medic ginecolog ptr a vedea cate saptamani de sarcina ai,iar in functie de asta poti vedea daca mai poti sa avortezi sau nu,lucru pe care orice medic til poate face oriunde ai fi,...eu am mai auzit o metoda de a avort fara a merge la medic ginecolog sa iei pilule contraceptive din 3 in 3 ore timp de cateva zile pana te porneste menstruatia