De ce nu facem copii?

by: theodor22
"Daca refuza a da nastere, a da viata, refuza ea insasi a avea viata vesnica"

Oare nu asta incercati sa aflati aici la sectiunea asta de forum?

Singura mama poate sa faca o asemenea minune, ea este singurul laborator ce poate da nastere unei fiinte umane. Daca refuza a da nastere, a da viata, refuza ea insasi a avea viata vesnica. Majoritatea femeilor, foarte comod, justifica faptul ca nu nasc copii mai multi datorita contextului in care traiesc: ca nu au cu ce sa-i hraneasca si sa-i creasca. Insa aceasta este o mare cursa pe care le-o intinde satana. Trebuie sa fim constienti ca Dumnezeu niciodata nu va da voie sa se nasca un copil fara a avea asigurata bucatica lui de paine. Este un mers firesc si natural al lucrurilor sa se intample asa. Atunci cand nu avem credinta in Dumnezeu se produce nefirescul, nenaturalul. Atunci cand cineva avorteaza sau se fereste de a avea copii, nu are credinta in Bunul Dumnezeu, in faptul ca El este deasupra si va ocroti acel copil; lipsind credinta in Dumnezeu se ajunge la chiar la pacatul pruncuciderii, adica al avortului.

Uitati-va la http://www.sfaturiortodoxe.ro/despreiad.htm si ganditi-va daca se merita!
 

do_ni

do_ni

ba, ne lasi!?

03 Mar 2008, 12:02

asta era acum 2000 de ani cand era mancare din belsug si nu te costa nimic sa vanezi caprioare ca sa-ti hranesti familia. Orice om cu mintea la cap se gandeste ce va manca copilul cand vine pe lume. Si daca ar fi numai mancarea...Ce spui de cei care nu pot sa fie parinti? sunt atei?

theodor22

theodor22

Raspuns

28 Ian 2008, 17:35

Evident ca responsabilitatea nasterii unui copil si vina uciderii lui daca a consimtit sau a indemnat-o pe femeie la avort pica si asupra tatalui.
Dar dupa cum am spus, singura mama este laboratorul vietii, in interiorul iei se contureaza noua viata.Tatal doar ajuta in prima faza.
Lumea este dura pentru toti...deci ce propuneti... sa nu mai lasam sa se nasca nimeni ca sa nu mai sufere in aceasta "lume dura"...?
In orfelinat ajung copii abandonati, care au fost parasiti de parinti tocmai din necredinta in Dumnezeu care duce la deznadejde si care i-a facut sa fie convinsi ca "nu se poate".Totusi cu credinta si rugaciune absolut orice se poate.
Nu uita asta!
Cat despre faptul ca mai bine te feresti decat sa ii avortezi, evident ca e mai bine prima varianta, dar nici prima sa stii ca nu e mantuitoare(iadul are mai multe nivele de suferinta).Datoria ta de mama este sa duci viata mai departe si sa faci cati copii iti da Dumnezeu. "Femeia de mantuieste prin nastere de prunci" spune Apostolul Pavel.

theodor22

theodor22

j

28 Ian 2008, 17:34

jklj