este gravida????

by: xerxes222
Salut!Fac sex cu prietena mea de vreo doua luni si folosim prezervativul.i-a intarziat ciclul cam o luna.Am facut doua teste de sarcina care au iesit negative.Este posibil sa fie gravida??
 

qloty

qloty

tu stii mai bine

04 Dec 2007, 09:55

cum sa o convingi. Este singura cale de urmat deocamdata. Va ajunge la ginecolog mai devreme sau mai tirziu. Oricarei femei nu ii face placere sa urce pe masa ginecologului expusa cu totul. dar daca chiar nu poate trece peste asta ar putea merge la un ginecolog femeie ca sa ii mai taie din pudoare. desi, sincer, femeile ginecolog sint , de foarte multe ori, mai putin sensibile decit barbatii din aceeasi bransa.
ma rog, alegerea va apartine .
Intirzierile menstruale de acest fel ( presupunind ca nu e sarcina dupa toate datele oferite de tine) pot avea cauze mult mai grave. Explica-i ca un chist ovarian depistat la timp poate fi rezolvat fara interventii chirurgicale. Dereglarile hormonale nu trebuiesc lasate la voia intimplarii doar pentru ca sintem pudici. Un examen de secretie vaginala si un papanicolau ar trebui facute anual indiferent ca nu avem nici o problema vizibila.
Succes dragilor, si nu mai pierdeti timpul caci e prea pretios

xerxes222

xerxes222

Gionecolog

02 Dec 2007, 11:04

Cum sa fac sa o conving sa mearga la ginecolog,pt ca are o taeama sau puidoare de a merge acolo.O iubesc f mult si imi doresc sa fie totul bine

qloty

qloty

dragule

01 Dec 2007, 14:12

inainte sa te sperii de o eventuala sarcina e cazul sa te sperii ca ar putea exista probleme de sanatate in cazul iubitei tale.
O vizita la ginecolog e esentiala in ambele cazuri