Este posibil sa raman insarcinata?

by: snakealicious
Ciao!Pe 14 ianuarie am avut un contact sexual cu iubitul meu.Prima data i-am facut un sex oral din care a rezultat un orgasm si o ejaculare de toata frumusetea.Dupa vreo 10 minute de giugiuleli m-a penetrat fara prezervativ.El nu a mai ejaculat deloc.Intrebarea mea este: este posibil sa mai fi ramas pe penisul lui(scuze cacofonia) urme de sperma de la sexul oral care sa-si fi indeplinit atributiile ei in timpul penetrarii normale?El si-a indepartat sperma si nu a mai ejaculat dar ma gandesc c-o mai fi ramas vreo urma pe care el n-a sesizat-o.Deci este posibil ca o fata sa ramana insarcinata de la sperma ramasa pe penis?
Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile voastre, fetelor! Cred ca acesta este strigatul disperat al fiecarei fete care se lasa putin dusa de val!Va multumesc anticipat!
 

snakealicious

snakealicious

mersi mult

06 Feb 2008, 19:15

multumesc, takiusa!Intr-adevar am facut un test de sarcina si a iesit negativ,plus k n-am nici simptomele unei insarcinate! Asta sa fie invatare de minte pentru viitor!

takiusa

takiusa

da

28 Ian 2008, 15:22

normal ca poate sa ramina.dar daca la sters cu ceva,putin posibil.majoritatea fetelor ramin insarcinate nu din cauza spermei dar lichidului preseminal,care contine si el sperma.mai bine asteapta menstruatia,de nu vine,fati un test.
p.s.cred ca nu esti insarcinata