Ajutati-ma cu sfaturile voastre

by: piscotzica
Am un baietel de un an si o luna, si aseara dupa ce s-a culcat la ora 21, s-a trezit dupa vreo 3-4 ore urland. Tipetele si plansul au durat toata noaptea, nu stiam ce sa fac sa-l linistesc. Nu a vrut nimic, nici sa suga, nici biberon, nici ursuletul, nici in brate, nici jos, nici cantat, nici leganat, n-avea caca, nici pipi, nimic, nimic. Aproape ca-mi venea sa dau fuga la spital, crezand ca si-a rupt ceva de urla in asemenea hal. Ce s-a intamplat? V-ati confruntat vreodata cu asemenea izbucnici violente, ce i s-a intamplat? astazi e bine, cuminte, bine dispus, de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
 

simonafarcas

simonafarcas

ceaiul de chimen

25 Oct 2011, 23:08

daca zici ca a plans toata noaptea primul lucru ce trebuia sa il faci era sa vezi daca are burtica dura si cel mai bun medicament impotriva colicilor este ceiul de chimen.
avand in vedere varsta putea sa i se intample de la dintisori mai ales de la canini si maselele pot da pana si febra... pt aceasta e bun Nurofenul pt copii ce calmeaza durerile si cv gel gingival mentolat sa ii calmeze mancarimea de la nivelul gingiei.

simonafarcas

simonafarcas

poate ca...

25 Oct 2011, 23:01

poate ca e vorba de colici.. sau daca s'a linistit o fi vorba de un vis urat cat despre tinutul in brate pana adoarme nici vorba ca se invata apoi tot in brate si iti rupe mainile, copilul trebuie sa doarma in patutul lui.!

Mereu

11 Dec 2010, 20:16

Face asa puiul meu, e de la maselute, burtica sau urechi. Eu ii dau Tylenol ptr bebelusi sau Grape water, daca a doua zi e lafel merg la doctor.

Mereu

11 Dec 2010, 20:14

Face asa puiul meu, e de la maselute, burtica sau urechi. Eu ii dau Tylenol ptr bebelusi sau Grape water, daca a doua zi e lafel merg la doctor.

niconiki

niconiki

Sfatul meu

05 Dec 2010, 17:14

Baietelului meu cind era mic ii puneam muzica clasica sau relaxanta din natura: fosnetul vantului, clipocitul apei, uguit de pasarele. Ii distragea atentia si se calma. A! Si nu inchideam lumina noaptea, aveam o lampita mica pe care o puneam pe podea si chiar daca se mai trezea din somn noaptea nu se speria! Sper sa te fi inspirat putin si sa-ti fie de ajutor! Toate cele bune!

scorpion_girl

scorpion_girl

Incearca

26 Oct 2010, 09:32

daca se mai intampla, sa ii pui un desen animat care ii place. O sa il detensioneze si il va face atent la televizor. Si tine-l in brate pana adoarme.

tashulina

tashulina

Foarte

25 Oct 2010, 14:43

posibil sa fi visat urat. Nepotica mea la fel patea, la un moment dat, si urla cate o ora pana reusea sora-mea sa o linisteasca. Se trezea urland din somn si era si micuta si nu putea vb sa povesteasca.