anticonceptionalele

by: hookey
exista vre-un risc daca iei anticonceptionale ani la rand fara intrerupere?
 

ladybug

ladybug

@britt

23 Dec 2008, 14:51

te rog frumos sa ne spui si noua la ce intrebari nu ti se raspunde

egodog

egodog

e foarte simplu

23 Dec 2008, 14:49

exact asa cum stau eu acum si scriu, sub casuta in care scriu textul se afla un patratel ce momentat e bifat - "doresc sa primesc email cand apar replici noi". trebuie sa debifezi acest patratel si nu vei mai primi nici un email la tema respectiva ;)
nu uita, de fiecare data cand scrii un nou mesaj sa debifezi acolo pentru a nu primi instiintari pe mail

brit

brit

HELLO........MA AUDE CINEVA????

09 Dec 2008, 17:09

vroiam sa va scriu pt k m-a dezamagit acest forum si acest site..il ador dar de ce nu ni se raspunde la intrebari de ce nu ma pot inscrie la concursuri???????? de ce????????? intru zi de zi asa ca v-as ruga macar sa imi spuneti cum sa fac sa nu mai primesc mail-uri cu replicile noi la oricare discutie k oricum intru fff des si citesc...HELP MEEEEE PLS!

lovy

lovy

nu neaparat

09 Dec 2008, 16:17

eu am luat yasmin timp de 3 ani si jumatate si nu au avut nici un efect advers neplacut. Acum am intrerupt de vreo 2 luni pt. ca imi doresc un copil si m-am ingrasat 2kg. Mentionez ca atata timp cat le-am folosit nu am avut oscilatii de greutate.

hookey

hookey

nu iau diane 35

01 Dec 2008, 12:51

merg regulat la medicul ginecolog...este acelasi de 2 ani si chiar el mi-a prescris anticonceptionalele..iau novynette de 2 ani dar ma simt extraordinar de bine nu am avut niciodata greturi,dureri de cap sau alte probleme..

egodog

egodog

exista

16 Nov 2008, 19:00

de cat timp iei? n-ai mai trecut pe la ginecolog intre timp? da, exista riscuri si sunt de toate felurile... inclusiv accident vascular... orice medic spune a e bine sa faci pauze. cam o data la 6 luni... apoi mai depinde si ce fel de anticonceptionae folosesti. daca iei diane35 clar trebuie sa te opresti dupa 6 luni... cu altele e mai ok. eu zic sa faci o vizita la medic cat mai repede

buburuzik

buburuzik

mda

13 Nov 2008, 17:34

Eu stiu ca luate mult timp la rand cresc considerabil riscul de cancer la san si de cancer ovarian, ceea ce mi se pare groaznic. Acesta e un motiv care pe mine ma face sa aleg alte metode contraceptive.

ancutsel

ancutsel

hookey

11 Nov 2008, 00:04

Eu stiam ca e bine sa mai faci si cate o pauza pt a preveni unele probleme.Cel mai bine este sa procedezi cum iti sugereaza medicul.