Ce se intampla doctore? cu sexul?

by: brit
am un prieten de aproape 2 ani...il iubesc foarte mult il ador,am pofta de el,avem parte de preludiu, dar cand vine momentul sa o facem nu simt absolut nimic...atunci cand ma maturbez eu singura simt placere dar cu el nu am avut niciodata orgasm..in skimb el se simte fantastic cu mine are orgasm fff des...eu dc nu ma simt bine cu el?e primul baiat din viata mea....dc am problema asta?? de fapt care e problema mea?sunt eu de vina? ce se intampla de nu simt nimic atunci cand facem sex?
 

eva31

eva31

Raspuns.

27 Apr 2011, 01:57

Pai stiintific, exista mai multi receptori tactili la ``intrare`` decat in vagin. Si probabil ca tu, anatomic, nu ai multi receptori ``inauntru``, ca sa simti placerea.

nymphetamines

nymphetamines

jesus!

18 Dec 2008, 19:50

problema ta e ca te gandesti ca ai o problema. trebuie in primul rand ca el sa inete sa te satisfaca, si tu sa primesti satisfactia. in plus, foarte des se intampla ca femeile sa nu simta nimic in timpul sexului, mai ales la inceput. stii, noi mai cu clitoris astea... e ok, esti pe drumul cel bun... daca scapi de conceptia ca e ceva in neregula cu tine

seagull

seagull

hmmm

12 Dec 2008, 18:30

ti-am raspuns la un alt post.