ce va excita cel mai mult?
by: cioco_bocco ce va excita cel mai mult?ce va excita cel mai mult !si de ce ?lasa ti pudismul la o parte..
hmmmm
ceafa, spatele, fesele... ca toata zona coloanei vertebrale... insa probabil cel mai mult ma excit atunci cand ma strange tare in brate si ma saruta pasional pe buze
mmmmmm
Cand ma musca usor de spate... mai ales la ceafa.. ma buburuzez toata :)
mie imi place
in afara de gat, sau limba in ureche, imi place la nebunie sa fiu sarutata pe spate, pe partea interioara a coapselor, pe genunchi[!!! am descoperit recent]....si de fapt cam peste tot :D:D
paiii
da...intr-adevar...si mie imi plac foarte mult sarutarile si mangaierile in zona gatului...totusi cand ma aflu in compania prietenului meu...simt ca orice mangaiere a lui ma innebuneste:>
misto intrebare :))
poi.. pe gat ma cutremur toata cand ma saruta cineva... si pe spate daca imi sufla incet... :D
Femeile inteligente...
Sa fiu sincer-sincer si eu sunt sensibil in zona gatului:)), foarte sensibil, chiar!
excitarea))))
mmmm saruturile in zona gitului
mmm....
atingerile acelea fine pe tot corpul...pur si simplu se zbarleste pielea pe mine! :)) Imi mai place foarte mult cand El incepe sa respire foarte greu, parca zice "Te rog" :> :X
eu...
eu ma excit super tare atunci cand ma saruta pa gat, cand ma atinge in zona buricului, dar cel mai si cel mai mult pe gat :D
imi cer scuze din start daca bancul e deplasat
Erotism garantat
Iti place sa fii mangaiat?
Sa fii atins ???
Sa fii pipait?..
Sa fii incins?
Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta?
Sau poate pe gat ori pe fata?
Iti place sa incerci pozitii noi?
Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirat?
*RATB*... cu noi fanteziile tale devin realitate. Incearca-ne!!!...
30 de zile alaturi de noi...la un pret ce sfideaza concurenta..
hmmmm
...nu pot rezista mangaierilor si sarutarilor de pe gat...incep sa torc ca o pisicutza :)
mmmmmmm ce incitant
pai.....cam tot ce e legat de iubitul meu ma excita.Sarutul pe ureche ma face sa-mi pierd mintile.....mangaierile lui.....peste tot...si bineinteles respiratia lui pe corpul meu:D
wow...ce incitanta intrebare !!
O rasuflare aproape de trupul meu din a carei atingere sa-i simt doar mangaierea parului si mirosul fresh .... degete abia percepute unde nu ma astept, departe de acea rasuflare ma face sa ma zapacesc cu totul si sa imi trezesca in trup o armata de spadasii care se precipita saltandu-mi sanii si arcuindu-mi toata fiintza cautand cu buzele ....
mmm
cel mai tare ma excita cand ma saruta p burtica si........ mai jos un pic