cea mai erogena zona:creierul?

by: shane_54
pornesc aceasta tema in urma discutiei cu mai multe femei care spun ca nu e cea mai erogena...vreau parerile voastre!
a mea e urmatoarea...sau de fapt motivele pentru care eu o consider cea mai erogena:orice persoana trebuie sa se simnta bine pentru a avea orgasm, orice persoana ii place sa i se sopteasca vorbe dulci,sa fie mangaiata, multe (chiar foarte multe-si nu e vorba doar de femei) sunt complexate de cum arata!ei bine eu cred ca daca reusesti sa le faci sa se simnta impacate cu ele insesi ai reusit si sa cuceresti o parte semnificativa din...creierul lor!totul pleaca de la creier si totul se intoarce in creier!dar din pacate nu e retro-activ!:))
 

manina

manina

exact

14 Aug 2006, 21:44

mintea noastra poate crea multe
mie imi plak barbatii care stiu sa te faca din vorbe
intradevar totul pleaca de sus
cred ca orice femeie iubeste barbatul care stie ce sa spuna si cand sa spuna

pisi

pisi

Shane,cred ca ar fi fost mai bine

25 Mar 2006, 08:37

daca ai fi spus ca creierul este un fel de "organ sexual ", ar fi sunat ceva mai bine decat sa spui ca este o "zona erogena " !
Pa!

pisi

pisi

Sunt de acord cu tine, Shane

24 Mar 2006, 20:35

Creierul e intr-adevar o "zona erogena ", daca il pot denumi astfel !
El coordoneaza si controleaza totul, inclusiv senzatiile acelea f placute ! El este primul care este stimulat de un gand , de o imagine , de o persoana, si trimite semnale mai departe etc !
Personal, recunosc ca pot fi "facuta din vorbe ", adica al meu stie ce trebuie sa-mi spuna, ce aluzii sa-mi faca, ca sa ma ravaseasca, si totul fara sa ma atinga, si stie ca genul asta de jocuri imi plac ! Deci, cred ca amicele tale braveaza si nu vor sa-ti dea dreptate ! Hai sa-ti dau un exemplu : sa spunem ca pe o amica de a ta , o suna iubitul, iubit care are ganduri nu tocmai ortodoxe si ii impartaseste ei ceea ce si-ar dori in acele momente si-i descrie cu lux de amanunte ce ar vrea sa-i faca, ce crezi ca se va intampla ?
Corect, amica ta se va excita dar la gandul cum ar face-o cu el, fara ca el sa o atinga cu un deget in acel moment !
Asa ca da-le peste nas amicelor tale cand mai sustin astfel de puncte de vedere , total neplauzibile !