De ce nu am orgasm?

by: brit
am un prieten de aproape 2 ani...il iubesc foarte mult il ador,am pofta de el,avem parte de preludiu, dar cand vine momentul sa o facem nu simt absolut nimic...atunci cand ma maturbez eu singura simt placere dar cu el nu am avut niciodata orgasm..in skimb el se simte fantastic cu mine are orgasm fff des...eu dc nu ma simt bine cu el?e primul baiat din viata mea....dc am problema asta?? de fapt care e problema mea?sunt eu de vina? ce se intampla de nu simt nimic atunci cand facem sex?si desi muncim din greu amandoi eu nu reusesc sa ajung la orgasm,in skimb el da si foarte des!
 

egodog

egodog

cel mai probabil...

23 Dec 2008, 14:41

vaginul nu e cea mai sexuala zona a ta. probabil ca are nevoie de ceva antrenament pt a deveni mai sensibil. incearca sa-ti incordezi muschii in timp ce el se afla in tine si sa te concentrezio asupra acelei zone. in plus, stimuleaza-ti clitorisul cu mana. in timp e foarte probabil sa devii ceva mai sensibila la penetrare

seagull

seagull

nu este problema ta

12 Dec 2008, 18:29

altfel am avea toate problema asta. mai documenteaza-te putin despre orgasme, si in site sunt scrise multe articole. in principal doar reo 25-30% din femei pot avea orgasm prin penetrare. si pana si pt ele lucrul asta necesita mult antrenament.
nici eu la inceput nu simteam nimic, ani intregi. apoi am inceput sa-mi descopar corpul, sa incerc lucruri noi... inca nu am avut un orgasm pur vaginal, de obicei trebuie sa-mi stimulez si clitorisul simultan. dar cred ca sunt pe drumul cel bun :P
stai linistita, mai incearca... altfel, pune-l sa-ti faca sex oral inainte, sa te simti tu bine, sa ai orgasm. iar apoi poate intra si el in tine sa aiba si el orgasm.