de ce vrea orgasm de fiecare data?!

by: andraaaaa2010
fetelor... eu sunt cu iubitul meu de 3 ani de zile si de vreo 2 ani jumate facem dragoste... si oricat am incercat sa-i explic si sa vb cu el si sa-l iau chiar si cu statistici nu intelege k nu pot avea orgasm de fiecare data si mai ales cate 2-3 orgasme/partida cum vrea el... cum sa-i mai explic? dak sunt baieti pe aici poate ma ajuta. anul asta eu am bacul + probleme pe acasa si alte cele si sunt stresata. ma simt fff bine cand facem dragoste, dar nu mai pot atinge orgasmul si mai ales mai multe... iar el pune un bot de 2 km si repeta la nesfarsit "tie nu ti-a placut deloc si nu mai sunt bun de nimic". degeaba ii explic ce se intampla nu vrea sa inteleaga... alte idei in afara de mimat? a devenit frustrant sa mimez doar k sa se simta el bn si nu-mi place deloc asta... pup
 

eva31

eva31

Orgoliu masculin.

27 Apr 2011, 02:01

Nu se simte destul de ``potent`` daca nu incepi sa tipi. Asta e, asa sunt unii barbati. Spune-i ca esti obosita sau ai o boala ceva, ca sa nu mai stea cu gandul la asta. LA urma urmei, poate fi din cauza ta sau din cauza lui dar nu trebuie sa faca o tragedie din asta, daca tu te simti bine si asa.

pisi

pisi

Orgasmul feminin

28 Iul 2009, 11:42

Exista si femei care au orgasm de fiecare data, indiferent ca fac sex in doi sau se masturbeaza.

Noi, femeile ce reusim sa avem orgasm de fiecare data, suntem considerate anormale sau cum? Sa inteleg ca in cartile de specialitate suntem trecute la rubrica de anormalitati?

Pentru Andra: daca vrei sa fii cu el, trebuie sa accepti faptul ca nu va potriviti la pat.

Daca nu-ti convine ideea, poate ca ar trebui sa cauti pe cineva care sa nu aiba prea mult apetit sexual.

gaspy

gaspy

pentru el...

04 Mar 2009, 13:25

orgasmul tau este o reasigurare ca este bun la pat. nu mai mima, ca nu ajungi nicaieri in felul asta. dar incearca sa ai orgasm, macar din cand in cand, o sa se simta bine si el, si tu. explica-i ca nici daca te masturbezi nu poti avea orgasme pe banda ca nu este el de vina, si eventual pune-i si niste "literatura de specialitate" in brate. poate va intelege pana la urma. poate...

nymphetamines

nymphetamines

este de apreciat ca vrea sa ai orgasm

13 Feb 2009, 19:08

dar trebuie sa stai de vorba cu el, sa faci o cercetare pe net despre trupul femeii, si diferentele intre sexualitatea masculina si cea feminina, sa-i exlici ca unele femei pot avea orgasme pe banda in timp ce altele se chinuie la nesfarsit pentru a obtine unul, ca unora le place penetrarea, altora sexul oral, si ca nu neaparat orgasmul defineste calitatea sexului. daca te-ai simtit bine in timpul apropieterii fizice ce poarta numele de sex, e perfect. deci ce sa zic, citeste pe net, si apoi pune-i teancul de studii in brate, poate asa intelege ;)

kamadeva

kamadeva

Sal. Andra

06 Feb 2009, 14:57

DiN cate vad eu, cred ca amicul tau are senzatia ca si corpul tau reactioneaza la fel cu al lui la stimulii sexuali. Spune-i ca nu e asa.
De ce vrea sa te vada ca ai unul sau mai multe orgasme pe partida? Simplu. Omului ii place lucrul bine facut. Garantat ca un barbat se considera "mai barbat" daca face o femeie sa aiba orgasm decat daca le-o "trage" la 10 parasute de pe Centura care, dupa ce se moaie "obiectul", isi aprinde impasibila o tigara si cere restul de bani. Vrea orgasm? Nu mima, pana la urma te prinde si poate sa te si paraseasca, un orgasm nu se poate mima perfect doarece intervin muschi pe care nu ii controlezi.
Prelungiti preludiul cu tot ce implica el, pana simti ca esti aproape de orgasm. Atunci doar sa il puna pe "Gogu"(eu asa ii zic) la munca. Iar, cand simti ca e aproape clipa sa inceapa, in paralel cu penetrarea si o stimulare a clitorisului. Nu numai ca vei avea un orgasm, ci vei avea unul de vai simti ca iti vine sa te sui pe pereti.
In concluzie: PRELUDIUL E DE AUR, STIMULAREA CLITORISULUI DE PLATINA. Incearca si hai si spune-ne cum a fost. Cu detalii ca sa priceapa oamenii depre ce e vorba.
Vorba lui Basescu, (adaptata): Sa v-o trageti bine.:D