dureri in timpul sexului

by: roxa328
Buna fetelor,
Am si eu o problema cu care speram sa ma puteti ajuta, macar cu o parere.
Am 37 de ani, iar de vreo 2 luni nu mai reusesc sa ma lubrifiez cum trebuie in timpul actului sexual si devine dureros. N-are nicio legatura cu preludiul sau predispozitia mea de a ma excita...se intampla toate la fel ca inainte, mai putin cea mai logica parte: cea cu lubrifierea... Am incercat niste lubrifianti, dar functioneaza doar pe moment si nu e ok. M-am programat si la ginecolog curand...dar pana atunci as vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema...daca ati folosit cu succes vreo solutie pentru asta.
Multumesc anticipat.
 

midoo

midoo

SexShop Midoo

15 Sep 2015, 20:43

http://www.midoo.ro/23-lubrifianti-sex

roxa328

roxa328

s-a rezolvat!

03 Iul 2013, 13:30

M-am intors cu vesti bune de la ginecolog. Se pare ca problema se numeste "uscaciune vaginala" si este o afectiune care poate aparea din diferite dereglari hormonale cauzate de stres sau inaintarea in varsta pur si simplu...
Dna doctor a fost foarte draguta si mi-a recomandat un remediu pe care l-am folosit cu succes: Feminella Hyalosoft îi spune și am folosit 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile. Sinceră să fiu, mi-a convenit mult și prețul, că am dat nu mai mult de 25 lei. Partea bună cu Hyalosoft este că oferă o refacere completă a mucoasei vaginale, nu doar o rezolvare pe moment, așa cum fac lubrifiantele. Înțeleg că e o problemă de vârstă și de hormoni, că mucoasa nu mai e la fel de elastică așa cum era la 20 ani, dar Feminella Hyalosoft pentru mine pot să spun că și-a făcut pe deplin treaba și o folosesc acum și de întreținere, 1 ovul de 2 ori pe săptămână.