E normal???

by: dinna
Stiu k prima data doare... dar e normal sa doara si a doua, a treia oara??? Singe nu curge, dar pur-si-simplu doare. Inka ceva: in timplul penetrarii, pe langa durere, am senzatia ca voi face 3,14-3,14 (pipi) acolo, chiar daca inainte nu vreau chestia asta si uimitor, nu vreau nici dupa terminarea actului. Ma lamureste si pe mine cineva ce-i cu senzatiile aste??? va rog mult...
 

gaspy

gaspy

mda...

22 Sep 2008, 08:31

ma bucur ca s-a rezolvat. este destulde normal sa doara, mai ales daca el nu are rabdare si nu stie sa te pregateasca. si prin pregatire vreau sa spun excitare

dinna

dinna

Va multumesc!

08 Sep 2008, 18:01

Apreciez faptul ca v-ati oferit sa-mi dati un sfat. Am fost la ginecolog si m-am linistit, totul este in regula. Erau doar cateva incomoditati, k la inceputul vietii sexuale. Acum totul este super!

laura17

laura17

Da..

01 Sep 2008, 23:55

Corpul tau nu este inca obisnuit cu noua schimbare si de aceea simti inca durere. Durere simti la orice pozitie? Ca sunt unghiuri in care penisul patrunde mai mult si de aceea ai si senzatie de urinare..
Sau...partenerul tau este prea dotat? Asta zic ca ar mai fi o cauza...

emilia26

emilia26

parerea mea

26 Aug 2008, 11:55

daca sange nu curge inseamna ca partenerul tau nu te-a penetrat prea tare tocmai pentru ca tu ii zici poate ca te doare. dar cum a zis si ce de inaintea mea: poate partenerul tau nu e prea dotat. asta nu e niic o problema ca acum la inceput nu ti-ar fi de folos un partener prea dotat ca sa zic asa.himenul tau nu a fost rupt inca. cand se va rupr himenul atunci sigur trebuie sa curg cateva picaturi de sange. si o sa te mai doara poate si la urmatoarele acturi sexuale, dar apoi va trece si te vei bucura numai de placere.

pisi

pisi

dinna,

22 Aug 2008, 11:44

poate ca ai himenul mai elastic, nu esti suficient de umeda in momentul penetrarii sau el e prea dotat, sau poate ca e, asa cum spunea si utilizatoarea dinaitea mea, vorba de o infectie urinara sau candida.

du-te la medic pt linistea ta, iar daca medicul nu gaseste motivul pt care te simti atat de rau in timp ce incerci sa faci dragoste, e posibil ca voi doi sa nu insistati asupra preludiului suficient de mult sau el sa fie prea dotat!

derbedeea

derbedeea

...

16 Iul 2008, 18:08

am o prietena care si-a pierdut virginitatea acum cateva luni...in primul rand i-a curs sange cateva zile,si a durut-o si prima si a 2 a oara.am fost cu ea la ginecolog si a descoperit k avea un fel de "ciuperca" si o inflamatie...de aici si durerile atat de mari!poate ar trebui sa faci si u acelasi lucru..altceva nush,eu chiar nu am avut probleme de genul acesta prima oara!