e posibil ...help!!!

by: beautifull
spuneti-mi va rog ...oare este posibil sa ma fi dezvirginat eu singura pt k dupa masturbare am inceput sa singerez...help !!!
 

electronicguest

electronicguest

sa zicem

25 Iul 2009, 00:00

Raspuns incomplet ca sa nu zic incorect din politete. E mai mult de vb. Anatomic pierderea himenului inseamna pierderea virginitatii. Himenul se poate rupe sau nu in timpul contactului sexual; nu neaparat cu persoane de sex opus (lesbianismul de ex.). La fel de bine poate exista sangerare sau nu. Am vazut destule femei virgine (cu himenul intact) dupa o viata sexuala regulata; in varsta de 50, 60 de ani si cu multiple nasteri prin cezariana si am vazut si femei cu himenul reconstruit chirurgical (acum operatia in sine este banala si se poate efectua de cate ori se doreste). Am vazut si femei care accidental si-au rupt himenul prin masturbare vaginala si mai rar, himen rupt de la sine prin traumatisme sau lipsa totala din nastere. Deci medical absenta himenului, indiferent in ce mod s-a produs inseamna pierderea virginitatii si are mai mult sau mai putina legatura cu sexualitatea. Sunt popoare care practica circumcizia si fetitele la varste mici au parti din organele sexuale extirpate. Tot dezvirginare se cheama si acest lucru.

lily_flower

lily_flower

dezvirginare

28 Mar 2008, 22:10

sangerarea (ruperea himenului) nu este definitia dezvirginarii,ci momentul in care intretii relatii sexuale(vaginale)cu o persoana de sex opus. virgina esti in continuare chiar daca ai sangerat...putea sa ti se intample si fara sa te masturbezi..mie mi s-a rupt himenul singur,fara nici o interventie intima

axellutza

axellutza

hmmm

22 Mar 2008, 19:53

se poate sa te fii dezvirginat dak obiectul era destul de maricel,dar se poate ca sa te fii ranit u inauntru nu neaparat sa te fii dezvirginat,poate ai zgariat sau lovit partile vaginului peretului lui

kautar_light

kautar_light

poate

29 Feb 2008, 23:35

din moment c ai sangerat,desi nu toate fetele sangereaza

yolka

yolka

depinde

25 Ian 2008, 15:23

este foarte posibil daca masturbarea este practicata vaginal, adica prin introducerea unui obiect in vagin .. (deget, etc.)