Fetelor simtiti cand cineva va ejaculeaza in vagin ?

by: electronicguest
Am citit despre un experiment interesant efecuat in USA, prezentat video, intr-o teza de doctorat la facultatea de medicina si as vrea sa-l comentam putin. Pe scurt iata in ce a constat:
Experimentul s-a desfasurat pe 1000 de femei de diferite dimesiuni fizice, varste, categorii sociale, religii si culoare. Fiecare femeie a avut cate 5 sesiuni de contact sexual sudiat si monitorizat electronic, cu durata determinate de timp, in care s-au fost diferite pozitii cu mentiunea ca nu puteau vedea sau atinge partenerul. Incinta era in asa fel construita incat de la buric in sus femeia se afla intr-o incapere separata. Fiecare sesiune de studiu putea folosi de la 1 pana 10 barbati tot de diferite dimensiuni fizice, varste, categorii sociale, religii si culoare si consta in contacte sexuale serie (fara spalarea vaginului), cu un singur partener odata, cu posibila ejaculare, cu posibila stimulare clioridiana sau vaginala, la libera alegere a barbatului. Femeia trebuia sa recunoasca prin apasarea unor butoane urmatoarele momente:
1. Momentul cand i s-a ejaculat in vagin ;
2. Daca s-a schimbat partenerul; daca acelasi partener a fost folosit odata sau de mai multe ori intr-o sesiune.
 

thinsider

thinsider

ejacularea in vagin

11 Nov 2014, 21:54

Eu,una,simt din plin ejacularile in mine,cum sa nu simt cand te inunda o caldura vascoasa si placuta...?De regula,ejacularile imi provoaca sau grabesc orgasmul si pot sa confirm ca orgasmele cu sperma in mine sunt mai intense decat cele...la rece,ca sa zic asa,adica fara ejacularea partenerului.

electronicguest

electronicguest

HA HA HA

28 Iul 2009, 09:33

Daca iti spun ca am avut deja intalnirea de 20 de ani de la terminarea facultatii de medicina te ajuta ??
Era vb doar de interpretat un experiment care mi s-a parut interesant!

electronicguest

electronicguest

CONCRET

24 Iul 2009, 23:27

Testul are un raspuns concret si corect. Femeia anatomic nu are cum si cu ce sa sa simta momentul ejacularii in vagin. Se produc in vagin o multitudine de fenomene complexe dar ... Am discutat si cu profesori de la facultatea de medicina si mi-au confirmat acest lucru. 99% din femei, daca partenerul nu face cunoscut acest lucru, afla de prezenta spermei dupa curgerea din vagin, la contactul in exterior al spermei cu epiderma unde sunt prezenti senzori care stiu sa interpreteze fenomenul.

eva35

eva35

off

23 Iul 2009, 08:02

cum sa nu simti cind ejaculeaza
e o cantitate de sperma...
depinde totusi de la barbat la barbat

electronicguest

electronicguest

CONTINUARE

19 Iul 2009, 03:48

Concluziile sunt uluitoare:
- 5% din femei au indicat corect momentul primei ejaculari, 2% au indicat momentul ejacularii a 2-a si a 3-a si niciuna ejacularea de la 4 pana la 10.
- 3% au recunoscut primii 2 parteneri corect, dupa aceea nu au mai recunoascut nimic.
- 30% au avut orgasm clitoridian, 8% orgasm vaginal si restul nimic.
- 2% au avut orgasme multiple ;
Deci femeile nu sunt capabile sa recunoasca momentul eliberarii spermei in vagin daca partenerul ei nu o anunta sau nu se da de gol intr-un fel prin gesturi sau sunete.

Chiar asa este ? Invitam femeile sa isi spuna parerea.

Restul de experiment o sa-l comentam separat impreuna