Cum petreci Craciunul cu copiii tai?

by: raluk
Clubul parintilor este chemat la apel! Spuneti-ne cum urmeaza sa petreceti Craciunul acesta cu copiii?
 

lucky3

lucky3

al 2 lea craciun inpreuna cu fetita mea andreea r

04 Sep 2008, 22:49

craciunul este ceva mai special de acea vreau ca anul acesta sai daruiesc fetitei mele cel mai frumos craciun tinand cont ca a mai crescut cu un an si deja intelege mai multe vreau ca eu si sotul sa ii oferim multe jucarii va veni si mosul la ea ii voi face bradul de craciun si mosul o va astepta sub el cu o multime de cadouri anul acesta bradul va fi mai special fata de anul trecut ii va placea la nebunie dupa desfacerea cadourilor vom manca cu totii inpreuna si ne vom bucura din plin de spiritul craciunului pentru ca e cel mai important ca ,Craciunul sa fie acasa si in familie mai ales cu fetita noastra dulce si iubita de abia astept sa vina craciunul colinde urari brazi inpodobiti luminite multe zapada mitosul bunatatilor de craciun si veselia multa vreau sa le simtim inpreuna cu fetita noastra andreea roberta

diapav

diapav

Craciun fericit

03 Nov 2007, 19:15

Craciunul este un mod de a sarbatori in familie. Facem brad in fiecare an, il impdobim impreuna cu copii, este placerea lor sa puna in brad globuletele si restul.Impodobim si casa, ca doar vine mosul si trebuie sa arate bine, si totul impreuna cu copii, mai ales ca ei decid ce trebuie pus si unde trebuie. In seara de Craciun vine si mosul, spunem poezii sau ce au mai invatat, toti stam asezati in fata mosului, cu mic cu mare si asteptam sa vedem ce are in sac. Cand pleaca, cautam fiecare sa vedem ce am primit. toti suntem fericiti si ne laudam cat de cuminti am fost ca doar mosul nu ne aduce daca nu suntem ascultatori. Deja i-am scris mosului asa ca nu ne ramane decat sa-l asteptam si sa-l primim cu drag

andronache

andronache

buna

21 Feb 2007, 23:06

eu intotdeauna mi petrec sarbatoriile cu copii

aiceberg

aiceberg

craciunul cu copilul meu

08 Dec 2006, 18:00

Anul acesta imi voi petrece Craciunul cu Dani ,baietelul meu de 5 anisori,deoarece tati e plecat intr-o misiune in zona de conflict a lumii.E prima oara(suntem casatoriti din 1997)si nu pot sa ascund faptul ca simt o durere imensa atat pentru faptul ca vom fi singuri cat si pentru faptul ca Mosul nu va fi atat de darnic ca in alti ani.Dar ma gandesc ca trebuie sa luam asta ca atatare,ca suntem mandri de el si ca atunci cand va veni vom fi fericiti.In noapea de Ajun vom face bradutul (ecologic!!!!!),vom asculta colinde si vom manca cozonacAsta daca imi iese! Tuturor Merry Christmas!

liz

liz

craciun in familie

07 Dec 2006, 14:10

Craciunul este o sarbatoare foarte indragita de noi, si o petrecem intotdeauna in familie.
In ajun impodobim bradul, copiii pun globurile, tati instalatia, iar eu fac cozonac. La caderea serii aprindem instalatia, ascultam colinde si spunem poezii si cantecele pentru Mos Craciun.
In ziua de craciun , fuga la brad sa ne uitam la cadouri, ne bucuram, radem, dansam, luam masa, iar daca este frumos afara iesim la o plimbare.