Cum cuceresc un coleg de serviciu?

by: georgescumag
Mie cel putin mi se pare mult mai dificil decat orice alta cucerire. Nu de alta dar ganditi-va si voi un pic. Practic trebuie sa suport consecintele.

Initial ma gandeam sa nu ma bag in relatii sentimentale niciodata cu colegii de birou.

De vreo 6 luni am un nou coleg. Pe masura ce a trecut timpul ne-am apropiat foarte mult si am devenit foarte buni prieteni.

Iesim impreuna, discutam lucruri personale, samd.

Un singur lucru nu am indrazit sa discut cu el: respectiv faptul ca pe masura ce a trecut timpul a inceput sa-mi placa mai mult decat ca simplu amic.

Am senzatia ca uneori este reciproc, dar ca ceva il impiedica sa se gandesca serios la o relatie cu mine.

Nu stiu cum sa procedez. Am impresia ca daca discut cu el foarte direct am sa primesc o explicatie seaca cum ca nu merita sa ne stricam prietenia sau mai stiu eu ce.

Cum sa aflu daca ma place "in acel sens" si ce il impiedica sa aiba o relatie cu mine (iau in considerare faptul ca nu e roman si ca peste ~1 an s-ar putea sa plece din Ro).
 

....

12 Feb 2006, 12:12

E o situatie dificila pt ca el urmeaza sa plece pt 1 an.Nu e greu sa il cuceresti acum,e greu sa il pastrezi dupa.Intr-un an se vor schimba multe.Distanta va fi mare,iar riscul ca el sa te paraseasca trebuie sa ti-l asumi.Insa,acum sa ne gandim la un lucru.Il placi atat de mult incat sa faci pasul acesta.Si cum ar fi daca te-ar parasi dupa 11 luni.Cum va fi sa iti dai seama ca ai pierdut un an din viata asteptand pe cineva si visand in zadar.Ai grija ca s-ar putea sa pierzi multe "trenuri" asteptandu-l pe el.Dar e decizia ta.Eu personal nu m-as implica.

raluk

raluk

Tare faza cu Varsatorul

16 Ian 2006, 13:10

Ma rog, mie imi cam scapa ce aveti voi cu barbatii Varsator. Mie nu prea mi se par dificili, sunt chiar fideli, la casa lor, comunicativi. Nu stiu ce specimene ai cunoscut tu...

Si revenind la Maria, FA PRIMUL PAS! De ce sa regreti apoi ca nu ai facut nimic?

valeria

valeria

Daca nu e roman

16 Ian 2006, 09:14

Se mai schimba datele problemei.In cazul ca nu-i arab(astia-s tupeisti in Romania) ori rasa galbena(nu stiu mentalitatea astora),iti pot spune ca occidentalii nu vad de ce s-ar comporta altfel in Rom. decit la ei acasa.Adica:femeia tr. sa fie mai cu tupeu(eu nu am putut,fiind o situatie cam incurcata).Spunea cineva ca astia tr. dezbracati ca sa priceapa. LOL. Pe unde sunt eu ei sunt f.f. rezervati,parca ei ar fi femeia si viceversa. Normal ca nu toti sunt o apa si-un pamint,eu zic de majoritate.Deoarece legile favorizeaza femeia si exista multe care reclama la politie ca,vezi Doamne,au fost agresate verbal sau cu privirea,uneori abereaza ele. Asa ca vezi tu, depinde si dc. e liber,ca dc. e insurat, renunta,nu mai aprofundam subiectul.Barbatii se gindesc tot timpul la sex,asa ca el sigur s-a gindit,intelegi tu...Poate faptul ca va pleca din tara,strainilor nu le plac complicatiile astea.Si sa stii ca sunt multe relatii doar de amicitie intre femeie si barbat,in Romania ele cam degenereaza,pe afara vad ca au viata lunga.In plus,unul poate iesi cu colega intr-o seara(sau cu alti 2-3 colegi) fara sa se subinteleaga ca vin si partenerii de viata. E alta mentalitate. In final,dc. chiar il vrei, ai tu initiativa si vezi tu. Macar nu stai agatata de o speranta. Comporta-te mai....occidental daca el face pe nestiutorul,invita-l la tine,ca atunci e clar daca vrea sau nu. Asa,vei mai sta mult si bine si cred ca nu va fi un deznodamint cum vrei tu. Sper ca nu-i Varsator........