Cum il faci pe un Sagetator sa fie fidel?

by: raluk
Tipii astia sunt pur si simplu fascinanti, destul de usor de ademenit, dar greu de cucerit. Cum ii faci sa stea si sa nu le umbli ochii in toate partile?
 

alinaa

alinaa

fideli sagetatorii

07 Ian 2007, 22:37

sagetatori sunt fideli,prietenul meu este sagetator si suntem de 2 ani impreuna si in fiekre zi imi arata k ma iubeste din ce in ce mai mult.este una dintre zodiile cele mai fidele cand iubesc cu adevarat.cand iubeste iti este si iubit si prieten in acelasi timp.

angel_420

angel_420

sagetatori sunt fideli

30 Iun 2006, 15:03

asa este..si sagetatorilor le fug ochii dupa alte fete dar sunt fideli...sunt nascuta in sagetator iar prietenul meu cel mai bun este sagetator..deci stiu sigur ca daca reusesti cu adevarat sa cuceresti un sagetator acesta nu te va insela

raluk

raluk

Se pot abtine

18 Ian 2006, 22:10

Mai degraba e problema ca le fug ochii in toate partile si daca esti o femeie orgolioasa la un moemnt dat poate incepe sa te enerveze faza asta. Flirteaza in general mult si cu toate femeile din jur. Si asta te poate enerva crunt. Dar sa insele nu prea.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Sagetatorii

17 Ian 2006, 12:33

Anitza eu cred ca tu ai cunoscut exceptiile. Sagetatorii in general chiar nu se pot abtine.

and_baciu

and_baciu

patologic

16 Ian 2006, 20:19

mi-e nu-mi fug ochii :D. o fi patologic? sau celor care le fug ochii nu sunt multumiti cu ce au :D ?...imi trec femei prin dreptul ochilor zilnic si totusi...nici una nu-mi inspira altceva decat neutralitate. oricum chestia asta cu "fugitul ochilor" e ciudata. ca te uiti cum e unul imbracat sau ce aer "nu stiu cum are" :)) asta fac si femeile intre ele (precum si barbatii) :)).

annitza_bb

annitza_bb

so......

16 Ian 2006, 16:59

tu incercai sa fli rasp la intrebarea...cum il faci sa fie fidel ...nu cum sa nu-i mai fuga ochii!! sa fim serioase ochii vor fugii tuturor intotdeauna...chiar si noua femeilor!! eu cunosc 3 sagetatori iar unul din ei a fost prietenul meu cel mai bun!! crede-ma ca dk te iubeste cu adevarat un sagetator nu te va insela.....cel putini cativa ani buni:)!! cat despre fugitul ochilor nu si-i va putea tine numai pe tine cum nici eu nu ii pot tine numai pe iubitul meu...si nu cred sa existe barbat sau femeie care sa nu se uite si la altcineva! vorba aceea...ce e frumos si lui dumnezeu ii place!!!!!!!!!!1

and_baciu

and_baciu

putina psihologie feminina n-ar strica

16 Ian 2006, 16:05

Barbatii au instict de vanator (asta e...n-am ajuns inca in pas cu epoca :D )so, povestestei despre cum iti fac avansuri alti barbati si tu evident nu ii bagi in seama...dar tu esti f cautata :D...atunci sigur va fi mai atent cu tine.(si evident si tie o sa-ti faca placere :))); ce, nu stiu eu ;) ).

raluk

raluk

Ei da...

16 Ian 2006, 13:06

Eu cel putin cunosc multi barbati Sagetator si numai fideli nu sunt. Chiar si atunci cand sunt intr-o relatie de lunga durata si de care sunt multumiti le mai scapa piciorul pe alaturi. Si daca nu le scapa, tot trag asa un pic cu ochiul.

annitza_bb

annitza_bb

paiii.......

13 Ian 2006, 17:09

nici nu trebuie sa te fortezi prea tare...barbatii sagetatori sunt in general f fideli.. dk l-ai cucerit va fi numai al tau!!! bafta!!