cum recuceresc un geaman??????????

by: aniella
Salut la toti,am si eu o problema,am ranit ceva timp in urma un geaman foarte tare si acum imi pare foarte rau.Il iubesc mult de tot si-l vreau inapoi,vreau sa incepem de unde ne-am oprit atunci............ Am incercat sa-l abordez dar refuza sa reincepem relatia,cu toate ca vad ca exista inca dorinta,sentimente.....
Nu stiu ce sa fac ca sa-l recistig........
 

motzoflender

motzoflender

R

26 Apr 2012, 11:46

Nu-l vei mai putea cuceri...fiind geaman isi va aduce aminte mereu...uita-l si gaseste-ti pe altcineva....daca vei insista pe aceasta relatie vei regreta !

wonderland

wonderland

gemenii

02 Apr 2012, 10:05

sunt foarte pretentiosi, au standarde ridicate si trebuie sa ai nervii de otel sa le rezisti, si, desi ei au pretentii de la cei din jur, de cele mai mult ori ei sunt cei care se poarta in ultimul hal!

kilulucopilu

kilulucopilu

Un geaman

31 Mar 2012, 15:53

poti sa te dai si-n cur si-n cap ca nu vei reusi

hella_ildi

hella_ildi

Salut Aniella

17 Sep 2011, 02:03

Problema e ca trebuie sa fii mereu in top cu inovatiile ca se plictiseste foarte repede.Si sotul meu e geaman si nu a durat decat 3 luni idila,dupa care a inceput sa scada gloria aurie in care am fost invaluita la inceput.Conteaza foarte mult pe prieteni,se confeseaza ,se distreaza si se destinde in preajma lor,dar cand vine vorba de partenera comunicarea e aproape zero.Ar trebui sa fii Superwoman sa tii pasul cu interesul Gemenilor ca sa ii captezi mereu atentia.Sa nu uitam ca e si un semn dual si ii cam place sa traga cu ochiul si la vecina si la chelnerita din colt,etc.Cred ca l-ai ranit foarte taremdeoarece in ciuda faptului ca nu se vede sunt extrem de sensibili.
Mult succes

aniella

aniella

total deacord.......

12 Ian 2011, 22:22

este foarte orgolios si imi cam pierd sperantele sa-l am inapoi dar cum se zice speranta moare ultima........

scorpion_girl

scorpion_girl

pe

10 Ian 2011, 09:54

un barbat din zodia Gemeni il poti cuceri daca il fascinezi cu ceva. Cred ca este o metoda buna si daca vrei sa il recuceresti...