De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Credit oferta împrumut serios si rapidCredit oferta împrumut serios si rapid de la 2000 la 10.000.000 de euro fiecare persoana serioasa. E-mail: laura.dragutza102@gmail.com | 0 mesaje | |
Redensificarea feteiAuzind de Teosyal Redensity Skin, ca e asa recomandat si premiat, am stat putin pe ganduri la inceput, dar dupa mi-am zis sa il incerc. Si-asa imi dor... | 0 mesaje | |
CezarianaBuna seara , am 34 de ani si 2 copii nascuti prin interventie chirurgicala, zona operata pot spune ca este amortita dar am si durere la atingere , ope... | 0 mesaje | |
operatie de ridicare a sanilorBuna ziua!Am 34 de ani,sunt mama a doi copii(10 si 3 ani).Dupa ce am alaptat copiii si m-am confruntat cu kg in plus am ramas cu sanii lasati.Doresc s... | 1 mesaje | |
operatie de micsorare a sanilorbuna seara domnule doctor as dori sa stiu ce pret are o operatie de micsorarea sanilor.am 24 de ani si as dori din inima sa fac schimbarea asta.vreau ... | 1 mesaje | |
Lipoaspiratie abdominalaBuna ziua!Domnule doctor, de 2 ani am fluctuatii de greutate(5-6 kilograme) si ma documentez pentru a-mi face o lipoaspiratie abdominala. Pot aceste f... | 2 mesaje | |
Cicatrici in zona facialaBuna seara,va cer o parere referitor la corectarea sau posibilitatea de eliminare a unor cicatrici vechi, rezultate in urma unui accident de masina in... | 2 mesaje | |
pilozitate si barbie dublaBuna ziua,Doua sunt problemele care ma intereseaza. Prima ar fi pilozitatea faciala, in special pe barbie, dar care este oarecum diferita fata de cazu... | 1 mesaje | |
Deformare operatie de rinoplastieBuna ziua!In urma cu doua luni am avut operatia de rinoplastie si am observat o deformare (o adancitura , scobitura pe nara dreapta incepand de la rad... | 1 mesaje | |
Implanturi mamareDomnule doctor,Din cauza unor complexe m-am gandit sa imi maresc sanii, dar am cateva intrebari cu care m-am gandit ca ma puteti ajuta:- riscul aparit... | 1 mesaje | |
Corectarea formei urechilorSunt nemultumita de forma urechilor mele si ma intereseaza cam cat ar costa o operatie care sa le faca sa fie mai normale. Apropiatii imi spun ca nu e... | 1 mesaje | |
As vrea sa stiu ...Buna ziua! As vrea sa stiu, va rog, cam ce perioada de vindecare ar fi in cazul unei operatii de rinoplastie. Am un prieten care ar fi interesat sa fa... | 4 mesaje |