De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe detalii legate de o anumita interventie estetica? Dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie plastica si estetica, iti va oferi raspunsul dorit, in termen de 48 de ore.

Cicatrici in zona faciala

by: mihaelacatana
Buna seara,
va cer o parere referitor la corectarea sau posibilitatea de eliminare a unor cicatrici vechi, rezultate in urma unui accident de masina in anul 1986. Plagile de la vremea aceea au fost provocate in zona fetei, in principal de taieturi cu cioburi de sticla. Acum am varsta de 43 de ani, mare parte dintre cicatrici au disparut cu trecerea anilor insa cele mai pronuntate devin tot mai pronuntate si deranjante din punct de vedere estetic. Cea mai mare cicatrice este o cusatura de aprox. 3 cm in partea stanga a barbiei, aproape de coltul gurii si inca doua pe pometi. Daca aveti disponibilitatea si amabiliatea sa va aplecati asupra cazului meu pot sa va transmit cateva fotografii in prealabil. Va multumesc, Mihaela Catana
 

ginanew

ginanew

recomand

21 Apr 2015, 20:42

Am avut si eu o problema cu cateva cicatrici si din experienta mea cu ele, am reusit sa ma vindec doar dupa ce am inceput sa folosesc un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E.
Am aflat de el de la o prietena care l-a incercat pentru cateva cicatrici de la acnee si a functionat. E un produs natural si am zis ca rau nu are cum sa imi faca. La mine a functionat, si-a facut treaba, m-a vindecat si il recomand.

drnitescucristian

drnitescucristian

Raspuns- cicatrici in zona faciala

09 Dec 2014, 11:38

Din ce relatati dvs, este posibil ca la nivelul cicatricilor ce devin mai pronuntate cu trecerea timpului, sa aveti ramasi de atunci mici corpi straini (praf de sticla de exemplu), ce provoaca o iritatie/inflamatie locala permanenta. Mai mult de atat nu va pot spune pana nu va vad la o consultatie. Este posibil sa scoatem cicatricile respective, dar sa stiti ca orice operatie presupune existenta unor cicatrici postoperatorii.
Acestea insa vor fi mult mai fine si discrete, dupa un timp devenind practic imperceptibile.
Pentru programare la consultatie puteti sa ma contactati la adresa de mail: office@operatie-estetica.ro

O seara placuta
Dr. Cristian Nitescu