De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe detalii legate de o anumita interventie estetica? Dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie plastica si estetica, iti va oferi raspunsul dorit, in termen de 48 de ore.

Deformare operatie de rinoplastie

by: crismonica
Buna ziua!
In urma cu doua luni am avut operatia de rinoplastie si am observat o deformare (o adancitura , scobitura pe nara dreapta incepand de la radacina nasului - unde se vede mai pronuntat, si continuand pana acolo unde nara se departeaza de osul nasului).
Arata ca urmele lasate de ochelarii de vedere iar in interiorul nasului mi se pare ca nara dreapta este mai apropiata de osul nasului decat cealata!In acelasi timp, respir mai greu pe aceasta nara! Acum m-am mutat in Bucuresti si nu pot sa ma intorc in urmatoarele saptamani la medicul care m-a operat. Am crezut ca face parte din recuperare.
Care ar putea fi cauza si este posibila o remediere?
Multumesc!
 

drnitescucristian

drnitescucristian

Operatie de rinoplastie

27 Nov 2014, 11:29

Este mult prea devreme sa tragem o concluzie. Singurul care poate sa-ti dea mai multe explicatii in acest moment este medicul tau curant. El stie daca problemele ridicate de tine sunt sau nu legate de interventia chirurgicala.

Dr.Cristian Nitescu