Cuverturi de pat

by: cold_as_ice
ce mai este nou? vreau sa-mi schimb cuvertura la pat si nu ma pot decide in privinta modelului si nici nu stiu de unde sa-mi cumpar. Astept cateva sfaturi/opinii.
 

andreea85_02

andreea85_02

Cuverturi de pat de la Pucioasa

07 Dec 2013, 20:12

Buna, eu am cumparat de la o firma din Bucuresti o cuvertura de pat confectionata la Pucioasa, + 2 perne decorative. Modelele le puteti vedea aici: http://www.lenjerii-romanesti.ro . Au si lenjerii de pat din bumbac 100%, cu modele tare interesante.

kellyabbot

kellyabbot

coverturi din satin

14 Iun 2013, 13:38

Eu mi-am luat o covertura de la TAC, cu negru si rosu, arata super combinatia si modelul este extraordinar. Am gasit-o la http://www.expert-saltele.ro/cuvertura-de-pat-orient-tac/ Pe langa faptul ca modelul m-a atras instant, mi-a placut si ca am putut s-o comand telefonic, fara sa-mi mai fac cont si mi-au livrat-o acasa repede. Prefer coverturile de satin pentru ca dau un aspect luxos si sunt lucioase si netede, nu ma deranjeaza vara cand stau pe ele si ating direct cu pielea

wonderland

wonderland

paturi de pat

22 Aug 2012, 08:47

eu am gasit anul trecut niste paturi foarte dragute de pus pe pat, foarte moi si pe diferite culori si modele, le-am luat din cora si stiu ca nu am dat multi bani pe ele:)

roxxroxy

roxxroxy

Ikea

22 Aug 2012, 00:52

Au la Ikea niste chestii foarte dragute si decente la pret. mie-mi plac mult ca-s moi tare si am de unde alege. mi-am luat candva si o cuvertura de pat de acolo, mi-a placut mult tare pana sa o patez cu vin :(