A midsummer night's dream

by: flower
Ma gandeam la vise, la cat ni se permite noua, femeilor secolului 21 sa visam...si cam cine ne ia in serios.
De ce nu vrea nimeni sa inteleaga ca si noi, femeile, suntem cel putin la fel de extraordinare in oricare dintre domeniile in care barbatii au reusit? Si de ce noi trebuie "sa dam dovezi" ca am putea reusi acolo unde barbatii se intelege ca reusesc oricum? Si de ce atunci cand una dintre noi reuseste sa depaseasca performantele unui barbat este tratata ca fiind o exceptie care reuseste doar sa confirme o regula? Eu sunt gata sa arat oricarui barbatr din lume ca-s cel putin tot atat de buna ca si el intr-un anumit domeniu dar trebuie doar sa fiu lasata sa incerc...
Oare de cate ori n-ati fost respinsa la un interviu pentru un job doar pentru ca sunteti femeie??? Bine, nu ar recunoaste nimeni vreodata lucrul acesta, dar voi o stiti. Si nu inteleg e unde vine aceea incrancenare a barbatilor vis-a-vis de femeile care au reusit intr-un anumit domeniu si incearca sa dovedeasca ca ori au avut"sustinere" de "sus"...ori se datoreaza totul felului in care arata...ori au avut noroc cu carul...ori au avut sansa ca un barbat " sa le fi permis" sa ajunga acolo pentru a nu fi el catalogat ca fiind mosogin.

Eu cunoasc multe femei extraodinare,capabile sa depaseasca performantele oricarui barbat, facand lucrul acesta cu delicatete si tact, fara a se bate cu pumnii in piept...si carora atunci cand se intorc seara acasa, dupa un meeting la nivel inalt, nu le e jena sa se apuce sa faca o tocanita de exemplu.
Si toate astea pentru ca noi, femeile, chiar suntem extraordinare, doar ca ii lasam pe barbati sa creada ca ei sunt centrul universului.

Va doresc tuturor, femeilor extraordinare, sa continuati sa fiti asa-indiferent de ceea ce cred sau incearca sa va convinga barbatii ca sunteti!

Si nu uitati ca aveti dreptul sa visati, sa va faceti planuri si ca aveti toate atuurile pentru a deveni orice v-ati propune!
 

flower

flower

Ce-as fi eu...

06 Dec 2005, 12:48

Ce-as fi eu fara visele mele??? Mult mai putin decat sunt acum. N-as putea sa nu visez, sa nu "vad" mai departe de ceea ce vad cu proprii ochi...si-mi place sa cred ca e realitate. Oare nu e o granita greu de stabilit intre vis si realitate? Mie imi place sa cred ca pot mai mult, intotdeauna incerc sa fac ceva in plus, sa stiu ceva in plus...sa visez. Sa nu-i las pe ceilalti sa ma impiedice sa visez, e dreptul meu!

miha

miha

visele

25 Nov 2005, 08:42

Visele sunt bune cand te ajuta sa le realizezi, sa le poti transpune in practica, altfel am ramane cu o latura moarta si treptat ne vom indeparta de realitate.

flower

flower

E...

22 Nov 2005, 16:17

Cred, in continuare, ca e un tratament care ni se aplica de foarte mult timp, si de cele mai multe ori e nedrept.Cu siguranta ca sunt femei mai putin competente decat barbatii, dar la fel de bine sunt si femei care sunt mai bune decat ei! Oare de ce cayurile acestea nu constituie un argument suficient pentru a schimba mentalitatea aceasta invechita? Nu stiu.

wyllma

wyllma

Femeia, rivala barbatului!

21 Nov 2005, 09:21

E adevarat ca noi, femeile, suntem de cele mai multe ori, rivalele barbatilor! Dar sunt si barbati, (destul de putini) care ne apreciaza pentru ceea ce stiim, pentru felul cum gandim! Majoritatea vad in noi doar obiectul placerilor lor si atat! E drept, noi ne pregatim sa putem face fata tuturor greutatilor vietii! Dar spuneti-mi, va rog, de ce o femeie stie sa fie totdeauna si mama si iubita si sotie si sa aiba si un loc de munca solicitant, sa fie protectoare pentru familia ei, de cele mai multe ori sacrificandu-si propria personalitate in favoarea celor dragi! Ma intreb , oare, o astfel de femeie merita sa fie inlaturata? Sunt barbati care se iubesc numai pe ei! Fac numai serviciu si atat!Dar sunt BARBATI!
Aici cred ca este vorba si de educatia pe care a primit-o fiecare, de felul fiecaruia de a gandi! Dar , totusi, nu consider ca o femeie nu poate fi acceptata la un job pentru ca e femeie!Viata a demonstrat ca o femeie e mai rezistenta la greutati! Voi ce parere aveti?