Crima in numele artei!!!!

by: hedonista
Am aflat cu groaza ca acum crima a fost ridicata la rang de arta..un asa zis"artist", a legat un caine in galeria sa si l a lasat sa moara se foame si de sete...Mai mult...oamenii au venit, au vazut..si au plecat...cica au apreciat "arta"...Din pacate vor sa repete si anul acesta ce au facut in 2007...va rog sa semnati petitia de pe site ul
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-2718640-cotidianul-petitie-pentru-salvarea-unui-caine-care-urmeaza-fie-ucis-dragul-artei.htm
Este oribil ceea ce se intampla si nu stiu cum pot trai unii intr o ipocrizie mizera cum sunt acesti pseudo-oameni care apreciaza o chestie de genul asta..
Sincer va spun ca am ramas marcata de imaginile pe care le am vazut, saracul catelush, privirea lui parca cerea ajutorul celor care l priveau ca pe un "experiment artistic"..
Semnati petitia, pentru a putea impiedica acum si pe viitor torturarea animalelor de niste fiare numite oameni!!!
 

pisi

pisi

leo,

14 Apr 2008, 12:23

acei oameni nu sunt tampiti pentru ca incearca sa protejeze animalele de niste idioti.

cretini mi se par aia care sustin ca animalele n-au nevoie de protectie, ca poti sa faci orice unui animal, nu ti se va intampla nimic, astia mi se par marii tampiti.

leo

leo

oricum

11 Apr 2008, 15:16

mai vazusem niste tampiti care cauta semnaturi pentru politia animalelor. daca tot o vor de ce nu platesc ei salariile? o facem privata si cine semneaza plateste cota parte din salarii. ca nu de altceva dar prin romania violul si traficul de carne vie e la loc de cinste oricum si avem nevoie de politisti pentru oameni pe care sa ii platim.

leo

leo

...

11 Apr 2008, 15:14

eu sunt pentru amenzi. pentru ca daca faci detentie (cum e legea in mai toata lumea) mai trebuie sa faci si politia animalelor pe care ii platesti cu un salariul destul de mare 11 - 15 milioane pentru inceput si pana la 50 pentru sefi. si atunci platesti taxe mai mari sau ti se fac servicii mai slabe pentru ca sa plateasca pe altii.

pisi

pisi

leo,

10 Apr 2008, 18:03

e inuman sa lasi orice fiinta (indiferent ca e animal sau om) sa moara de foame si/sau sete.

si in privinta taxelor eu zic sa nu ne mai lamentam atat ca am tine niste criminali (fie ei si de animale) in inchisoare, oricum platim taxe aiurea pentru multe alte chestii.

si scuza-ma foamete exista pe pamantul asta inclusiv cu sau fara ucigasii de animale bagati la inchisoare.

aici problema e alta: cruzimea impotriva oricarei fiinte trebuie sa fie pedepsita intr-un fel sau altul, fie prin amenzi usturatoare, fie prin detentie.

de aceea suntem oameni: sa tratam orice fiinta cu respect, inclusiv plantele sau animalutele.

pisi

pisi

leo,

10 Apr 2008, 17:54

sau ar mai fi o solutie: asemenea criminali pot fi amendati cu sume usturatoare, astfel incat sa se gandeasca de doua ori inainte de a mai omori vreun animalut.

leo

leo

pai nici nu ai citit ca sa intelegi

10 Apr 2008, 13:46

am spus ca pe artistul ala ar trebui sa il inchizi, nu?
si nu o sa isi plateasca el detentia?
o sa o plateasca statul (eu, tu, vecini, colegii, poporul in general) deci tu, care dai din venituri la stat pentru ca sa iti confere avantaje (forte de mentinere a securitati/pacii, bunuri si servicii publice, ajutoare de diverse feluri) o sa platesti un infractor in plus (care de fapt nu a afectat societatea umana in mod grav - nu a facut niciunui om probleme). daca mai inchide 1000 de oameni in felul asta statul incepe sa urca cota de cheltuieli si sa se cam balanseze cu procentajul din veniturile tale.

hedonista

hedonista

sa mor !

09 Apr 2008, 17:16

...daca am inteles ce vrei sa spui..oricum cam bati campii ca daca e s o luam asa in africa sunt si mai multi oameni care mor de foame..si incalzirea globala..razboaiele...totusi...sa nu divagam!

leo

leo

da pisi

08 Apr 2008, 20:45

desigur, zilele trecute am plans pentru ca mi-a murit un peste din acvariu.
insa cetatenii statului respectiv trebuie sa tina un psihopat in puscarie pentru motivul asta (pentru ca asa e legea internationala) si asta pe banii lor. in acelasi timp unii oameni nu au sa puna o paine pe masa, dar din contributiile lor incepand de la data x vor mai tine un idiot care nu va produce nimic intr-o celula inchis. eh! idiotul consuma bani buni (paine, carne, haine, uneori chiar prostituate) si nu creaza nimic. deci poate ca banii aceia ar face fericiti pe perioada respectiva de detentie un numar de y oameni dar se arunca inutil. ce e mai inuman? sa infometezi un caine sau cativa oameni?

pisi

pisi

leo,

08 Apr 2008, 19:05

animalele sunt si ele fiinte, ca mine, ca tine, ca altii, si de aceea merita sa fie tratate si ele cu respect.

ar fi trebuit sa stii chestiile astea...

hedonista

hedonista

mda..

08 Apr 2008, 10:17

si bineinteles toata lumea se pricepe la politica, fotbal si medicina..

leo

leo

...

07 Apr 2008, 19:24

hm...preocuparile marunte sunt dovada instabilitatii acestui popor. daca ar face fie si 1 leu dintr-un lucru un pic mai insemna fiecare, am fi bogati

hedonista

hedonista

leo..

07 Apr 2008, 16:34

ce sa mai spun..am ramas fara cuvinte..nici nu mi mai consum timpul sa elaborez un raspuns decent..atitudinea ta spune tot..

leo

leo

hedonista

05 Apr 2008, 02:57

sa inteleg ca daca ne vedem neputinciosi sa rezolvam probleme impartante ale vietii ne angrenam in lucruri marunte si inutile? sunt sigur ca exista destui bolnavi de TBC de care sa avem grija. in plus salariile in tara merg mai mult in jos decat in sus. chiar cred ca schingiuirea cainilor e un motiv neinsemnat de consum de energie in comparatie cu lucrurile astea care ne afecteaza direct zilnic.

de exemplu exista la greu trafic de carne vie. presupun ca oamenii sunt mai importanti decat cainii, iar de judecat ar trebui sa ii judecat pe cei care se ocupa de asta, nu sa investigam apucaturile unui psihopat cu cainii.

pisi

pisi

arta???

04 Apr 2008, 15:06

daca i-ar face si "artistului" un alt artist ceea ce a facut el cainelui? atunci cum ar fi?

dar si mai intr-o ureche decat sadicul ala fara neuroni sunt aia care au zis ca "artistul" mai are voie sa mai chinuiasca si la anul un alt animal.

inca odata se dovedeste ca animalele sunt mai presus decat oamenii.

hedonista

hedonista

leo...

04 Apr 2008, 00:00

ocupa te tu e celelalte treburi..daca poti..

leo

leo

?

03 Apr 2008, 17:50

si ce vrei sa faci? sa-i iei caii de la tricicleta? eu cred ca avem si alte treburi in tara asta decat nebuni nepericulosi. sunt deja destui periculosi care trebuie prinsi. nu de altceva dar doar crime vad in ziare.