Defecte

by: pisi
Cu totii avem defecte, dar ce ne facem cu ele, le recunoastem in mod deschis sau ne facem ca ploua in fata celorlalti?

Voi cum procedati?
 

lolitalove

lolitalove

........

22 Mai 2008, 16:06

fata de oamenii in urma carora nu am un castig ( profesional)sau a familiei, le recunosc, dar in fata clientiilor si posibililor clienti , nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , ca daca nu imi ia munca o ipocrita :)

crysa

crysa

Adevarul doare

18 Mar 2008, 22:36

De cele mai multe ori adevarul ne doare si incercam sa ne ascundem dupa degete atunci cand avm un defect! Se pare ca asa suntem noi specia asta...ne place sa ne ascundem, nu putem fi noi insine, sa ne recunoastem atat calitatile cat si defectele, pt ca pan' la urma nimeni nu este perfect, toti am fost lasati cu bune si rele. Ma intreb cum ar fi aratat lumea asta daca toti am fi fost la fel?Nu credeti ca ne'am fi plictisit...ca totul ar fi fost o monotonie continua? De cele mai multe ori ne facem ca ploua in fata celorlalti...pt ca nu avm suficienta coloana vertebrala sa ne recunoastem defectele si atunci cand gresim!

lauris

lauris

well

14 Feb 2008, 18:01

cel mai corect e sa fii tu insuti, fara ipocrizie si fara sa te ascunzi dupa deget....trebuie sa ne acceptam defectele,sa le constientizam si daca se poate, sa incercam sa le eliminam....dar fac parte din personalitatea noastra iar ceilalti trebuie sa ne cunoasca asa cum suntem noi,si cu calitati si cu defecte!