Camera bebe
by: jiju Buna viitoarelor si proaspetelor mamici!Vreau sa va rog sa mi spuneti cum a fost nasterea pentru voi. Eu o sa nasc prin cezariana si imi este f frica. Am ales sa si recoltez celule stem, insa voi fii anesteziata total, asa ca n am sa pot vedea procesul intreg. Am semnat cu Baby Stem si sunte ff multumiti de ceea ce urmeaza sa se intample! In plus, voi cum v-ati amenajat camera celui mic? Eu am luat patut, masa, dulap nu inca... ce este absolut necesar? Va salut!
camera bebe
Dupa nasterea prin cezariana refacerea dureaza ceva mai mult decat atunci cand nasti naturali, dar stiu si cazuri cand fetele s-au refacut mai repede si totul a fost ok.Absolut necesar, dupa parerea mea este masa de infasat, mai ales daca vei naste prin cezariana.In patut fetita mea a dormit doar 2-3 nopti pentru ca apoi a fost luata in pat si acolo a ramas :). Ar trebui sa iei in calcul si igienizarea camerei camerei si sa folosesti o lavabila non toxica, eu asa am facut, am dat cu aeria gold si nu a ramas niciun fel de miros si in plus este si antibacteriana