aspectul fizic conteaza

by: peligrosa
ne place sau nu, aspectul fizic conteaza; ce faci cand un tip iti te place, iti face apropouri, are un comportament minunat, dar pur si simplu nu te simti atrasa de el? cand singurul cusur este felul in care arata?
 

nelyda_yo

nelyda_yo

chiar dk sare in ochii prima data,frumusetea nu e

13 Sep 2007, 00:27

am vazut persoane foarte frumoase,chiar si baieti kre aveau un suflet foarte rau si erau nemilosi,cred k cel mai important este caracterul unei persoane si inima sa,oricum e important sa fie cat de cat prezentabil k doar nu vei iesi pe strada cu o sperietoare de ciori=))joke...poti gasi pe cineva simpatic kre e si bun la suflet;)

cioco_bocco

cioco_bocco

asa crede mai degrfaba ca

26 Iul 2007, 16:14

da este adevarat insa nu in ceea mai mare masura..depinde si de ce gen de relatie vrei...la inceput normal ca este ff importan..asrfel se naste chimia intre cei 2 parteneri si apoi ajung la al 2 lea pas sa se cunoasca mai bine,,,..acuma depinde si u cu ce ochii il privesti pe tip:D daca vrei cum am mai spus ceva serios,,o sa vezi ca o sa se dca cu timpu frumusetea si o sa ramana comportamentul minunat...

pisi

pisi

hmm

24 Iul 2007, 22:48

Trebuie sa aibe si un aspect fizic placut sau,ma rog,care sa-mi faca mie placere.
Ai dreptate si aspectul fizic e destul de important intr-o relatie,nu m-as putea inchipui intr-o relatie cu un barbat care sa nu-mi placa si fizic.
E important totusi si fizicul.