Cand Uiti Ce Mult L-ai Iubit?

by: elenarl
 

moon

moon

07 Sep 2004, 18:46

"Am sa regret,insa,ca l-am iubit prea mult,cu ochii inchisi...ca o naiva..fara sa vad realitatea,ci doar visele mele.."
Sa stii ca ma indoiesc ca in timp vei gindi asa chiar daca ai avut de pierdut din cauza respectiva.Amintirea unei iubiri este pretioasa,faptul ca ai putut iubi cu putere spune ceva bun despre tine.Cred ca ,cu virsta ne e din ce in ce mai greu sa iubim cu putere asta pentru ca pierdem din inocenta.Dar ce bine ne simteam cind iuneam "prea mult", ne faceam mult bine noua insine si nu numai tintei iubirii noastre.
Eu la ora actuala imi urasc sotul si nu ma pot impiedica sa nu-i declar asta.Ei bine sentimentul acesta se intoarce impotriva mea.
Uneori devine ca o senzatie fizica de rau, ce n-as da sa nu simt ceea ce simt.Parca tot mai bine e iubirea neimpartasita decit ura.
O noapte buna!

elenarl

elenarl

07 Sep 2004, 18:46

mda...cam asa e!
De obicei sunt OK,dar cateodata ma ia melancolia si-mi lipseste cineva aproape...automat ma gandesc la el si-l urasc pentru ca n-a vazut ce bine ar fi putut fi...si apoi ma gandesc ca o relatie buna nu ar trebui sa implice atat de multe eforturi:confused:
Dar viata merge mai departe.Am trecut prin vant si foc,iar o relatie pierduta,nu merita atat de multa energie investita.
Am trecut de faza cea mai nasoala,dar mersi de incurajare.
Am sa regret,insa,ca l-am iubit prea mult,cu ochii inchisi...ca o naiva..fara sa vad realitatea,ci doar visele mele...oh well,it happens!:p

moon

moon

07 Sep 2004, 18:46

Hm, depinde de la persoana la persoana.La mine a mers sa gasesc o alta relatie ca sa uit una esuata.Cea mai lunga daruire de mine totala a fost 5 ani.Nici cind mi-a spus ca nu m-a iubit doar ca il faceam sa se simta prea bine, nu am putut sa-i spun adio.Dar cind cineva a aparut in viata mea dusa am fost.M-am casatorit doar dupa o luna de frecventare doar ca sa ma asigur ca nu ma intorc inapoi.Desi dupa 18 luni am divortat nu am avut gustul sa ma intorc inapoi.Stiu ca a mai avut o relatie de 5 ani dupa care tipa si-a luat lumea in cap iar el a debutat alta.Mereu necasatorit la peste 40 de ani, un egoist monstruos cred.M-am felicitat tot timpul ca am rupt-o cu el si nu am regretat ca au fost 5 ani.Acum a mai fost o relatie, nu prea lunga, vreo 8 luni impreuna si vreo 4 la telefon dar a fost foarte aprinsa.Dragoste la prima vedere(din partea mea, a lui nu stiu), intilniri de 10 min doar pentru a ne saruta fierbinte in parc, dragoste in parc, in masina, in padure...extrem!El m-a terminat cu "nu pot sa traiesc fara tine nici macar o zi", alternind cu "ar trebui sa nu ne mai vedem" pina cind a ales ultima varianta.Pentru el am pastrat o curiozitate chiar un fel de fascinatie.Nu as fi capabila sa fiu cu el daca ar fi posibil.Poate as face dragoste daca ne-am gasi fata in fata dar poate nici macar.Din cind in cind vreau sa stiu ce mai face...Chiar daca o data mi-a spus sa nu-l mai sun(sunam o data la 6 luni poate), l-am sunat peste vreun an.Am avut norocul sa ma informeze ca e casatorit si are un baietel cam de aceeasi virsta ca al meu.Mi-a facut bine sa stiu...De ce?Habatr n-am.Nu putem sa ne explicam toate sentimentele pe care le avem.Dar amintirile si melancoliile au si ele rostul lor.Cred ca e preferabil sa stim ca e cineva pe lumea asta care ne-ar putea face fericiti chiar daca nu se va realiza nicicind.
Mult curaj in lumea sentimentelor.

elenarl

elenarl

Cand Uiti Ce Mult L-ai Iubit?

07 Sep 2004, 18:46

TRECEM MEREU PRIN EXPERIENTE NOI...INTALNIM OAMENI NOI, TRAIM MOMENTE, NEASTEPTATE,PLACUTE SAU NU, DUPA CUM E MENIUL...DAR CUM TRECI PESTE FAPTUL CA AI IUBIT "PE CINE N-A TREBUIT"? TE POTI IERTA?
E...OK SA AI PE CINEVA IMEDIAT, SA "TE-AJUTE" SA UITI?
SI DACA TREC ANI, SI TOT NU POTI UITA? ASTA INSEAMNA CA INCA IL MAI IUBESTI? DAR OARE DE CE? AI PLECAT PENTRU CA NU ERAI FERICITA, SI EL NICI NU A INCERCAT SA TE OPREASCA...SI CAND V-ATI IMPACAT, NICI MACAR NU SI-A CERUT IERTARE CA A AVUT PE-ALTCINEVA, SI INCA MAI SUNT PRIETENI...
CU TOATE ASTEA, TOT NU MEERGE BINE, SI ACUM ESTI SIGURA CA EL NU E CEL URSIT, DAR TOT NU ESTI MULTUMITA?
E GREU SA NU AI CE-TI DORESTI, MAI ALES ATUNCI CAND TE SACRIFICI SI DAI TOT CE AI MAI ADANC, CE-AI PASTRAT PENTRU "ACEL CINEVA", SI EL SE INTOARCE INVERS, ASTEPTAND PENTRU URMATOAREA VICTIMA, SI TU STAI INGANDURATA DORINDU-TI SA FII TU URMATOAREA, IARASI....?!?!!?