Ce fac dak il iubesc pe fostu..si nu pot sa-l las pe actualul?
by: deea_zih Cugetâ¦.Imi trec prin minte atatea lucruri acum,e greu sunt multe amintiriâ¦multe momente care acum regret k nu le traiesc in continuareâ¦si totusiâ¦sunt aici..
Scriu..incerc sa-mi dau seama defapt ce vreau,ce-mi macina atat de mult sufletul
De ce se intampla toate asteaâ¦din cauza cui?
Vag imi amintescâ¦prima zi de scoalaâ¦clasa a-9-aâ¦emotiiâ¦fericirea de-a avea colegi noiâ¦tristetea de-ai parasi pe cei vechiâ¦intr-adevarâ¦i-am vazut erau noii mei colegi.Dintre toti unul imi era cel mai antipatic..era un baiat..blondutz..cu ochii verzi..frumuselâ¦dar in acelas timp foarte nesuferit..se certa cu toata lumea..parca el era cel mai bun dintre toti..
Dupa un timpâ¦a inceput sa-si arate si partea mai bunaâ¦
Poate n-o sa va vina sa credeti,dar exact cel ce ma stresa cel mai mult s-a dovedit a fi un foarte bun coleg in afara scoliiâ¦ieseam seara de la scoalaâ¦abia la ora 22 ajungeam acasa..mi-era greu.. si singurul meu sprijin era elâ¦ma ducea in fiecare seara acasa..chiar si cand ploua cu galeataâ¦si cand era gerul de inghetau pietreleâ¦chiar si dak restu nu stiauâ¦eu stiamâ¦risca sa nu mai ajunga acasaâ¦doar pentru a ma duce pe mine..si totusi..nu-mi pasa de el..
A trecut timpul..situatia era aceeasiâ¦intr-o zi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu elâ¦n-am acceptat,mi-se parea o prostieâ¦nu simteam absolut nimic pentru el..
Cu toate ca mama mereu imi spuneaâ¦âbaiatul asta tine la tine,daca face un asa mare efortâ¦de fiecare dataââ¦nu-mi pasa nici de vorbele eiâ¦eu aveam alte ganduri pentru altiiâ¦numai pentru el nuâ¦.
Am trecut clasa a 10 aâ¦eram la fel de neschimbataâ¦chiar si dupa primul semestru..lucrurile se desfasurau la fel..ca si in clasa a 9 a..
Cu o saptamana pana in vacanta de primavara..i-am dat un beep la 00:00â¦fara vreun motivâ¦ci pur si simpluâ¦a urmat un mesaj de la el..unul de la mineâ¦si asa mai departeâ¦parka se infiripa cevaâ¦
Incepeam sa-l privesc cu alti ochiiâ¦mi-se parea mai frumosâ¦mai atent cu mineâ¦toate ca niciodata si totusiâ¦era un an jumate de cand..el facea aceleasi lucruri zi de ziâ¦dar numai ca eu nu observasemâ¦
Intr-adevarâ¦in ziua de 15 aprilie era intr-o sambata searaâ¦am facut pasulâ¦cel mare..dupa multe mesaje frumoaseâ¦l-am intrebat dak defapt acum suntem impreuna..si dak pot spune la lumeâ¦siâ¦am spus..
Din pacate urma vacanta â¦nu am avut cand sa ne intalnim in aceste 2 saptamani(parka atat a fost)â¦dar vorbeam prin mesajeâ¦la telefon totul parea fantasticâ¦nu-mi venea sa cred..eram cu cel ce mi-se parea la inceput cel mai figurant copilâ¦
Si a trecut si vacantaâ¦ne-am intalnitâ¦Doamneâ¦parka abia in acea zi il cunosteam pentru prima oaraâ¦il asteptam sa vina sa mergem impreuna la scoalaâ¦aveam numai fiori ,fluturi in stomacâ¦in sfarsit veneaâ¦parka mi-se inmuiau picioareleâ¦a venitâ¦m-a pupatâ¦eram in al 9 lea cer..mergeam pe drum cu el eram incaâ¦intr-o stare..ciudataâ¦ma simteam atat de apropiata de el si in acelas timp atat de departe..
Deja nu mai era colegul meu,era iubitul meuâ¦
Si uite ca incepea sa treaca timpul..colegiiâ¦ca intotdeaunaâ¦
Au scos vorbe incercau sa faca tot posibilul sa ne certam..
Tineam cu dintii de el incercam sa-I explic ca nu e asaâ¦
Sa nu mai creada in eiâ¦sa fie pentru mine..
Normal imi era greuâ¦.pentru ca el e o fireâ¦mai influentabila..
La un moment dat am crezut chiar k e o gluma..facuta pe seama mea..
A trecut o saptamanaâ¦ca niciodataâ¦am luat-o pe alt drum..am ajuns la o florarieâ¦si minuneâ¦MI-A DARUIT CEL MAI FRUMOS TRANDAFIR PRIMIT VREODATAâ¦eram cea mai fericitaâ¦mi-a zis cat de mult ma iubesteâ¦si cat de mult spera sa fim mereu impreunaâ¦
Darâ¦dupa o luna deja se vedeau schimbariâ¦parka nu mai era la fel..
Cand am implinit doua luniâ¦nu ne-am vazutâ¦l-am sunatâ¦i-am dat mesaje toata ziuaâ¦nu-mi venea sa cred...de ce nu a venitâ¦de ce nu a dat nici macar un semn de viata , initial am crezut ca a patit ceva..apoiâ¦m-am gandit ca poate nu vrea sa mai fim impreunaâ¦
A doua zi la scoala si-a gasit o scuzaâ¦mai putin credibilaâ¦dar totusi si-a cerut iertareâ¦l-am iertat..
Ma vedeam cu el aproape zi de ziâ¦mi-era greu o zi fara el..de aceea ma suparam de cate ori nu veneaâ¦sa ne vedem..
Cand am implinit trei luni â¦s-a intamplat acelas lucru..
mi-a dat decat un bipâ¦toata ziua..la telefon nu raspundeaâ¦
A doua ziâ¦din nou o scuzaâ¦n-avea bani de cadouâ¦de parca mie imi trebuia cadouâ¦.cadoul meu era el..
Vorbisem poate vara asta plecam la mare impreunaâ¦bani aveam nu era problema decat sa-l lase si pe el..intre timp si-a gasit de munca pentru vacantaâ¦castiga destul de bine..dar asta subtia timpul petrecut impreuna..ne vedeam din ce in ce mai rar⦠si cand ne vedeam ne certam din diferite motive absurde..
Pleca prin taraâ¦mi-era greuâ¦eram geloasaâ¦mi-era frica sa nu ma schimbe cu altaâ¦
Vorbisem cu elâ¦k in iulie plecam la mareâ¦aproape era stabilitâ¦dar pe ultima suta de metrii mi-a zis ca nu poate sa vinaâ¦.
M-am suparat normalâ¦am plansâ¦era vorba sa petrecem la mare impreuna pierderea virginitatii..amandurora,pentru ca nu numai eu eram domnisoara. Se pare ca nici macar de asta nu i-a pasatâ¦
Pe 24 iulie dupa o cearta in prealabil cu elâ¦.am plecat cu mama la mare..
In tren dintr-o intamplare am intrat in vorba cu un baiatâ¦era dragutzâ¦dar nu puteam sa ma gandesc la altuâ¦pentru ca eu inca eram cu elâ¦
Dintr-o coincidenta baiatul respectiv era in aceasi statiune cazat cu mine.,..fata in fata cu hotelul meu si avea exact aceleasi zile de stat la mare ca si mineâ¦
In prima seara l-am sunat pe iubitul meuâ¦mi-era dor de elâ¦mi-a vorbit foarte indifferent chiar rece..pot sa zicâ¦.m-am suparat iarâ¦Doamne parca eram eu de vina cu cevaâ¦si incercam sa-mi explic si atunciâ¦ca si acumâ¦cine era si este defapt vinovatul in relatia asta..
Cateva zile nici macat un semn de viata n-a dat isi facuse din asta obisnuintaâ¦Timp in care m-am cuplat cu baiatul de la mareâ¦poate intr-un moment de furieâ¦de razbunareâ¦nu stiu nici acum de ce am facut chestia astaâ¦poate si pentru ca tipul deja era la orice pas langa mineâ¦facea tot ce zic eu numai de dragul meu..ma ruga sa fiu cu elâ¦timp in care celalalt parca ma indeparta si mai multâ¦
Dupa ceva zile in care nu am mai primit nimicâ¦legat de iubitul meuâ¦am avut iar un moment de dezamagireâ¦tristeteâ¦melancolie..si atunci am hotarat ceea ce avea sa-mi dea totul peste capâ¦in timp ce eu ma gandeam ca sa facâ¦am primit un mesaj de la elâ¦cum ca de parca tot eu eram de vinaâ¦ca nu mai dadusem nici un semn de viataâ¦si acum venea momentulâ¦am inceput printre lacrimi sa-I scriu un mesaj..
ânu te-am mai cautat pentru ca nu ma meritiâ¦sunt prea buna pentru tineâ¦nu mai vreau sa fim impreunaâ¦s-a terminatâ¦considera ca de pe 15 septembrie suntem doar colegi.ADIO!!!ââ¦am scris aici toata furia si tristetea meaâ¦
Crede-ma dadeam sa se trimita mesajulâ¦imi dadea eroareâ¦parca toate se intamplau doar ca sa nu fac lucrul astaâ¦dar eram prea inversunataâ¦am incercat pana am reusitâ¦cum atatea zile nu ma sunaseâ¦uite ca dupa mesaju astaâ¦m-a sunatâ¦m-a intrebat dak sunt sigura ca asta vreauâ¦m-a intrebat de ceâ¦in fineâ¦dureros a fost finalulâ¦cand..mi-a zis te rog lasa-ma sa-ti zic pentru ultima data ..TE IUBESC!!! Asta a durut cel mai rauâ¦
Si de atunciâ¦s-a rupt relatia de tot..in timp ce relatia cealalta continua foarte frumosâ¦si in prezent inca e la fel de frumoasa ca la inceputâ¦
Problema mea este caâ¦am inceput clasa a 11 a era inevitabil sa nu-l vadâ¦
Doar suntem in aceeasi clasaâ¦si cel mai rau este caâ¦putinul efort care il facusem sa-l uitâ¦acum este in zadarâ¦l-am vazut..mi-am adus aminte de tot ce-a fost intre noiâ¦incep sa ma indepartez de actualul prietenâ¦si-mi pare rau totusiâ¦dar nu stiu ce sa facâ¦parca numai am minte sa gandescâ¦ma vad cu el zi de ziâ¦si-mi face rauâ¦prietenul vine searaâ¦nu mai am nici un sentiment cand il vadâ¦gandul imi este permanentâ¦la fostulâ¦
Din pacate si-a pastrat obiceiul de a ma duce acasaâ¦alt lucu care ma ranesteâ¦vorbim uneori ca si cand inca suntem impreunaâ¦alteori..abia ne bagam in seamaâ¦zilele trecute...m-a luat in brate m-a tinut de manaâ¦ma zapaceste mai rau pe zi ce treceâ¦un impuls m-a facut sa-l sarutâ¦nu a schitat nici un gest de respingereâ¦din contraâ¦parca i-a placutâ¦se poarta foarte frumos cu mineâ¦
Prietenul meuâ¦la fel â¦chiar mai frumosâ¦nu stiu ce sa facâ¦pe care sa-l aleg..sunt constienta ca..nu as putea fi cu amandoiâ¦dar totusi nu renunt la nici unuâ¦pe unu il iubescâ¦celalalt ma iubesteâ¦si-mi face toate pofteleâ¦cred ca tin la elâ¦dar cu fostul prin preajmaâ¦nu stiu ce o sa se aleaga..
Poate am sanse reale daca ma despart de prietenul meu,â¦sa ma impac cu fostulâ¦dar nu stiu la ce sa ma astept de la elâ¦poate ca se v-a razbuna pentru ce i-am facut..poate isi v-a bate jocâ¦de mineâ¦sau poate ma va iubi si ma va aprecia mai mult acumâ¦dupa toate cele intamplateâ¦
Actualul prietenâ¦nu pot sa-l lasâ¦as fi a patra fata care i-ar spune acelas lucruâ¦âesti prea bun pentru mineââ¦si asta-I adevarul.. e mult prea bun pentru o fiinta josnica ...cum sunt eu fata de elâ¦nu merita sa-I fac astaâ¦mai ales dupa toate cate a facut pentru mineâ¦ceea ce nu stiu daca ar fi facut vreodata celalalt macar jumatate din cate a facut asta pentru mineâ¦
Astea fiind spuseâ¦cam asta e problema ce ma macina zi de ziâ¦
Si o hotarare sigura nu stiu daca voi lua prea curandâ¦
Cert e ca il iubesc pe fostulâ¦si mi-e greu sa-l las pe actualulâ¦
Poate e si frica de a nu fugi dupa doiâ¦si sa raman intr-un final singuraâ¦
O sa astept sa-mi pun ordine in gandire.,..sa mai ascult sfaturile altoraâ¦si sa astept sa treaca timpulâ¦care sper sa nu-mi rezerve ceva neplacutâ¦
Si niste cuvinte care as vrea din suflet sa I le zic dar sunt prea lasaâ¦sa le poata auzi vreodata din gura meaâ¦
âTe iubesc.,â¦poate ti-se pare ciudatâ¦la fel mi-se pare si mieâ¦dupa cate s-au intamplatâ¦dupa cate mi-ai facut dupa atatea nopti petrecute in lacrimiâ¦si toate asteaâ¦numai din cauza taâ¦inca te iubescâ¦nici eu macar nu inteleg de ceâ¦poate am gresitâ¦poate am gresit amandoi..dar sa stii ca orice s-ar intamplaâ¦chiar daca nu ne vom mai vedea niciodataâ¦vei avea intotdeauna..un coltisor al tau in inima meaâ¦pentru tot ce a fost odata intre noiâ¦chiar daca nu vom mai fi niciodata impreuna nici macar o secundaâ¦am fost patru luniâ¦pentru mine a insemnat cat patu aniâ¦sa nu uiti nicodataâ¦caâ¦ai insemnat pentru mine totulâ¦si ca nici eu nu inteleg de ce am vrut sa ne despartimâ¦pote in viitor o sa ma gandesc mai bine ce vreauâ¦inainte sa aplic dejaâ¦.Te iubescâ¦.â
buna
14 Oct 2006, 13:38
Ei bine nu stiu daca sunt cea mai potrivita sa iti dau un sfat caci nici eu nu sunt mai departe de povestea ta..se aseamana putin, pct comun e ca si eu sunt cu cineva la care nu mai tin dar simt ca nu il pot lasa...eu cred ca ar trebui sa faci ceea ce crezi tu ca pe tine te-ar face fericita..
Eu cred ca in cuplu ambii trebuie sa aiba sentimente reciproce de iubire.
Fa ce iti spune inima nu te gandi ca daca o sa te impaci cu el o sa incearca sa se "razbune"..
Help!!!
12 Oct 2006, 19:56
Am scris aceasta povestire..in speranta k cineva nu se v-a plictisi citind-o...si ma v-a ajuta cu un sfat sau o parere!Multumesc mult:*
asculta-ti inima!
am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris mai ales pt ca dsilema ta seamana atat de mult cu a mea numai ca spre deosebire de mine tu aio avantajul ca esti mai tanara si relatiile nu au fost lungi
cat timp ai de cand esti impreuna cu actualul?cu siguranta mult mai putin decat am eu cu actualul si de aceea imi permit sas iti dau un sfat:asculta-ti inima si daca ea iti spune ca il vrea pe fostul,rupe relatia cu actualul inainte sa se scurga un interval de timp mai lung dupa care despartirea sa devina mai grea sau aproape imposibila,inainte ca iluziile actualului sa devina un scop in viata,un deziderat,inainte de a-i frange inima i inainte de a ti-o frange pe a ta
nu ai curaj,stiu ce inseamna ,stiu cum te simti si prin ce treci
mai vorbim
mult curaj!