Ce sa fac?

by: gabrielaioana27
Am avut o relatie cu prietenul meu de 9 luni .... si acum cateva zile mi-a spus ca a stat cu o alta fata .... si l-am iertat.... dupa aceasta am aflat de la o alta persoana ca ar fii stat cu 3 nu cu una.... m-am dus la el si l-am intrebat daca este adevarat sau nu.... el nervos mi-a raspuns ca da ... si tot el mi-a spus sa ne despartim... dupa toate astea am mai aflat si ca a sunat-o pe cea mai buna prietena a mea cu intentia de a se intalnii cu ea.dupa 4 zile am simtit nevoia de o schimbare si am iesit cu un alt baiat ..... fostul meu prieten a aflat si m-a sunat spunandu-mi ca a vrut sa ma puna la incercare( si acest lucru s-a mai intamplat) si ca nu s-a intalnit cu nici-o fata.... desi am vazut pe telefonul lui o poza in care o fata il pupa pe obraz.... Iar el spune ca ma iubeste....Ce sa fac? Exsita vreo solutie? Ar trebui sa ma intorc la el>? sau sa-mi continui relatia noua pe care am inceput-o?
 

eva31

eva31

Se pare ca e cam dus cu capul.

10 Apr 2011, 04:24

Si daca vei continua relatia cu el, nu iti va fi prea bine. Continua-ti relatia cea noua. Pentru ca te-ai lamurit deja cu cea veche.

iulya68

iulya68

Categoric Nu

21 Sep 2009, 21:40

Eu cred nu cred ca ar trebui sa te intorci la el, faza cu incercarea este o vrajala, mai ales ca ai auzit si de la altii. Eu zic sa iti continui noua relatie si sa uiti trecutul. Mult succes

seagull

seagull

ehhhh

23 Apr 2009, 13:45

asta pare genul de barbat care se va juca prea mult cu sentimentele si cu nervii tai. esti sigura ca asta vrei?

nymphetamines

nymphetamines

NU.

23 Apr 2009, 13:28

nu ar trebui sa te intorci la el. dn doua motive:
1. asta cuy a vrut sa te puna la incercare e o vrajeala. pana la urma nu ti-a spus doar el ca a iesit cu alte fete, ci ti-au spus si alti oameni, nu? prieten ata ce spune?
2. presupunand ca ar spune adevarul, si ca a vrut sa te puna la incercare, vrei sa stau cu un om care iti da astfel de teste? care te supune probelor, care joaca jocuri de genul asta? dar si ce-ar fi vrut sa faci, dupa ce ti-a spus ca te-a inselat? sa stai cuminte acasa si sa aranjezi patul pentru el si noua lui amanta? orice fata in locul tau ar fi iesit cu alt baiat, fie ca sa-si vada de viata in continuare, fie sa se razbune.
oricum ar fi, nu mi se pare genul de om langa care sa se merite sa stai. iti va da prea multe duresri de cap. acum decizia iti apartine.