Cearta este la orice pas....

by: ioanamada
Chiar daca te mai certi uneori cu partenerul(a),acesta nu este un motiv de despartire.Totusi il/o iubesti si nu poti accepta sa stai fara ea/el,daca intr-adevar tii la aceea persoana.Fiecare are caracterul lui si trebuie sa existe putina intelegere din ambele parti ca sa poti face fata situatiei,doar il/o iubesti nu?
 

yrya

yrya

rabdare

30 Iul 2008, 20:27

E greu sa dai sfaturi acolo unde si o simpla pere e prea mult. Eu cred ca sunt 2 posibilitati : ori ai ales gresit de fiecare data, ori se intamla ceva pe parcursul relatiei, ceva ce tie iti scapa. Ai tot vorbit de relatii, dar de casatorie nu ai spus nimic ( sper ca nu mi-a scapat mie acest amanunt!). Poate ca s-au simtit in nesiguranta alaturi de tine, poate ca iti schimbai comportamentul fata de ele, poate ca isi doreau mai mult...o familie. Tu esti singurul care stie intreg adevarul. Ce stiu eu este ca nu faci bine insistand pe langa fosta iubita. Asaltando cu telefoane si mesaje nu faci decat sa o agasezi, sa o indepartezi si mai mult. Sti foarte bine ca dragoste cu sila nu se face. E singurul lucru care nu se poate face cu forta. Sfatul meu este sa fi demn, sa iti contunui vioata fara ea si sa nu incetezi sa speri ca iti vei gasi jumatatea. Nu se poate ca in lumea asta mare sa nu fie o femeie buna, blanda, atenta , care sa te doreasca alaturi. Sunt multe femei care au trecut prin iad traind alaturi de barbati insensibili, gelosi si brutali si care ar sti cum sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Nu inceta sa speri ca vei fi fericit , iar pe doamna laso sa plece.

emilia_me

emilia_me

.

23 Iul 2008, 15:29

Trebuie sa dam dovada de multa toleranta.

spiderman

spiderman

continuare2

19 Iul 2008, 23:58

Nu stiu ce sa fac. O iubesc mult si i-am aratat acest lucru, in special acum dupa ce m-am deschis iarasi. Insa, desi mi-a promis ca daca ma voi deschide nu-si va bate joc de mine, m-a umilit in ultimul hal, in fata vecinilor, a mamei ei. E foarte stresata si agitata si vreau sa-i fiu alaturi, sa o ajut. Nici eu nu ma simt bine, insa ea are mult mai mare nevoie de ajutor. Nu pot sa vorbesc cu ea pentru ca nu-mi raspunde. Nu pot sa merg la ea, nu pot sa fac nimic. AJUTATI-MA! Chiar nu stiu ce sa fac. Este pentru prima data cand caut pe internet o solutie, dar nu stiu ce sa fac.

spiderman

spiderman

continuare

19 Iul 2008, 23:53

Incercam sa-mi recastig increderea insa nu-i spuneam tot ce as fi vrut sa-i spun. Este foarte egoista si incapatanata, este foarte individualista. Cu toate acestea, tot ea pornea certurile din orice: ca am intarziat 20 min, ca nu i-am spus ceva anume exact cum si-ar fi dorit ea ci am folosit alte cuvinte etc. De aceea ne certam foarte des. Eu incercam sa aplanez totul insa ea punea capat relatiei si pleca la mama ei (mentionez ca mama ei nu m-a acceptat niciodata si mi-a cerut de nenumarate ori sa pun capat relatiei). Si eu sunt putin incapatanat insa de fiecare data o iertam si o luam de la capat. Mi-am spus de multe ori ca nu e bine dar o iubesc prea mult pentru a accepta sa ne despartim. Acum, a plecat din nou la mama ei, de data asta nu ne-am mai certat dar ea a hotarat ca nu mai poate continua cu mine. Nu cred ca are pe altcineva desi nu sunt sigur, insa vreau sa o recuceresc si sa continuam. Am hotarat sa ma redeschid, asa ca i-am spus tot. Mi-a spus ca daca i-as fi spus la timp, altfel ar fi stat lucrurile, dar acum e prea tarziu. Nu-mi raspunde la telefon, la mesaje etc. A raspuns mama ei care m-a trimis la .... si "mi-a transmis"sa o las in pace ca asta este dorinta ei.

spiderman

spiderman

Exact asa si ceva mai mult

19 Iul 2008, 23:43

Buna tuturor,
Ma simt groaznic, dar voi incerca sa va descriu cateva aspecte ale relatiei mele si va rog sa ma ajutati. Nu am la cine sa apelez. Am 35 ani, am avut 3 relatii mari si late, prima de 9 ani (a plecat cu un strain), a doua de 8,5 ani 9a plecat cu cel mai bun prieten al meu) si ultima de 4 ani si cred ca s-a terminat. Despre aceasta as vrea sa vorbesc pentru ca ma doare cel mai tare.
O iubesc si am iubit-o la nebunie inca de la inceput. Mi-a inspirat incredere, m-a facut sa ma simt iubit. Si ea m-a iubit mult, cred. Insa, inca de la inceput m-a mintit. Era in alte 2 relatii de conjunctura si in a 3-a mai dedicata. Eu am fost al 4-lea in acest cerc. Din pacate, am aflat mai tarziu si pe rand. De fiecare data isi cerea iertare iar eu ii acordam inca o sansa. Era pentru prima data cand iertam asa ceva. Doream astfel sa-i arat cat o iubesc, sa-i arat ca vreau ceva foarte serios de la ea. Ulterior a inceput sa fie sincera, dar eu m-am inchis in tot acest timp deoarece nu vroiam sa mai sufar. Cu toate acestea, o iubeam la fel de mult si o sustineam in tot ceea ce face, doar ca nu asa vizibil. Eu ii aranjam tot ce trebuia iar ea nu stia. Se bucur mult ca a reusit singura