cum sa reusesc sa-mi revin?

by: panselutza
sa spun pe scurt povestea mea: am fost cu prietenul meu 10 luni si de 2 zile m-a parasit... a fost frumos, ne-am iubit, dar, din pacate lui i s-a oferot sansa de a lucra cu un salariu mai bun in orasul in care s-a nascut.. si eu practic nu am incaput nicaieri in planurile lui de viitor..:( desi totul mergea bine, m-a parasit scurt acum 2 zile.. prima mea reactie a fost sa raman prostita de ceea ce mi se intampla, apoi am plans mult... cum sa invat sa traiesc fara el? am o sora si un amic care sunt alaturi de mine si ma incurajeaza, dar nu pot inca sa trec peste... ce sa fac?
 

madutzza26

madutzza26

hmmm

23 Dec 2011, 01:48

In astfel de situatii daca e atat de grav te gandesti la defectele lui, nu trebuie sa il mai mai vezi ca pe cel mai perfect om pt tine ca sigur nu era asa. Si din moment ce a plecat asa inseamna ca nu era el pt tine, iar in timp ce tu plangi, iubirea ta adevarata te asteapta pe acolo pe undeva. Nu merita sa iubesti pe cineva care nu tine la tine cum ti tu la el. Asteapta si vei vedea cum timpul le vindeca pe toate...

eva31

eva31

Sa lasi sa treaca timpul.

10 Apr 2011, 04:51

Doar timpul poate sa stearga suferinta asta. Trebuia sa discutati mai mult inainte de a pleca, poate ca atunci ati fi ajuns la un numitor comun, potrivit pentru amandoi. Acum incearca si tu sa nu stai singura prea mult timp, sa iti ocupi mintea cu altceva.

mystera06

mystera06

zambeste

01 Aug 2008, 23:20

Zambeste si totul va fi bine. Daca tu nu te respecti, nimeni nu o va face. Este greu, cred ca toata lumea a trecut prin asa ceva. Simti cum ti se rupe sufletul, dar mai tarziu vei fii mult mai puternica. Un sut in fund... un pas in fata! Bafta!

anarki91_myself

anarki91_myself

poi

01 Aug 2008, 22:47

Avand in vedere cat d ushor i-a fost lui sa te lase inseamna k nu prea contezi. A fost cu tine doar asa din lipsa de ocupatie. Un asemenea om nu merita nici sa-ti amintesti cum il cheama. Ca solutie iti propun sa profiti ca e vara si sa mergi intr-un concediu undewva, sa te distrezi, sa-ti descarci nervi si apoi sa te intoci aca ca o persoana noua si fericita si eventual sa gasesti un barbat care merita atentia ta, care tine la tine si te respecta. Toate cele bune.
PS: stiu ca e ingrozitor de greu de facut dar daca vrei cu adevarat poti. Numai timpul poate vindeca astfel de rani