Despartirea.... un alt inceput..?

by: andreea_patrascu
Am o prietena care s-a despartit recent de iubitul ei, cum as putea sa o incurajez, in conditiile in care mie imi place de prietenul ei ....?
 

yrya

yrya

raspunsul meu

30 Iul 2008, 19:03

Din pacate nu ai dat mai multe amanunte pt. a putea raspunde in cunostinta de cauza.....asa ca voi face cateva presupuneri : nu ai spus cine a dorit despartirea - el sau ea....in cazul in care ea doreste sa nu mai fie prietena lui tu ar trebui sa afli de ce....ce anume a nemultumito asa de mult de vrea ruptura?......poate ca are defecte pe care tu nu le sti si sunt convinsa ca nu ai vrea sa traiesti acelasi lucru....si, la urma urmei, de ce ai vrea ceva ce alta a aruncat?...daca el doreste alta.....e posibil sa suferi si din cauza asta. Poate ca este un soi de fluturas.....azi cu una...maine cu alta. Oricum , trebuie sa ai grija de tine...sa afli ce doresti si cum sa obti. Viata te va invata multe si vei afla ca ai nevoie si de noroc. In final iti doresc ult noroc.

panterootza

panterootza

nu vreau sa te critic...

15 Mar 2008, 16:06

dar crezi k esti pregatita sa renunti la prietena ta si la tot ceea ce va leaga in favoarea lui?daca raspunsul este ´´da´´,o poti ajuta intr-un singur mod:spunandu-i adevarul in legatura cu ceea ce simti si indeparatandu-te de ea...eu chiar nu imi pot imagina cum ar trebui sa fie iubitul prietenei mele k sa ma pot indragosti de el...iar daca mi s-ar intampla,as prefera sa sufar eu,decat sa imi pierd prietena...

ihatepink

ihatepink

depinde doar de ea

26 Feb 2008, 18:04

Are dreptate Mihaelala, totul depinde doar de ea, tu nu prea ai cum sa o ajuti... trebuie sa isi gaseasca sprijinul intr-o alta prietena.

redbaloon

redbaloon

Corect

26 Feb 2008, 16:29

Intotdeauna snetimentele nu ar trebui conditionate mai ales cand e vorba de cel de iubire. Nu trebuie constrans ar trebui sa ne bucuram de ele indiferent de repercusiuni.

andreea_patrascu

andreea_patrascu

Sincera sa fiu

26 Feb 2008, 16:26

Sincera sa fiu nu ma bucur pentru raul altora si avand in vedere ca eu nu am facut nimic pentru ai depsarti nu ma consider vinovata cu ceva. Daca nu s-au inteles asta e situatia. Dar cu sentimentele nu te poti juca si daca as putea sa fiu impreuna cu fostul ei prieten ar trebui sa inteleaga... chiar daca ii va fi greu si stiu ca relatia noastra de amicitie va fi afectata.

geaninab

geaninab

...

23 Feb 2008, 09:05

Pail il incurajezi pe el:)) Poate si el are nevoie de consolare :>
Acuma fii sincera..te cam bucuri ca s-au despartit,nu?:P