doar sa ma descarc...

by: cami_a18
nu doresc nimanui sa treaca prin clepele pe care trec eu acum...am stat 6 ani cu un baiat pe care l-am iubit si inca il iubesc enorm de mult..i-am iertat foarte multe, in fiecare an ne certam de cate 2-3 ori :definitiv si pe urma ne impacam(ptr ca il cautam eu)..cea mai grava despartire a fost in vara aceasta...cadn ma saturasem eu, si in acea luna am aflat lucruri care m-au ingrozit (pe moment)...dupa o luna m-a cautat (pretext: sa ne despartim ca oamenii, nu prin telefon) si am inceput amandoi sa plange...si a urmat impacarea.Am zis ca ne mutam amandoi, luni de zile zm cautat garsoniera, am anuntat paritnii, asteptam sa vina tatal meu care lucreaza afara sa facem o cununie si....dintr-o data, de la o banala cearta si-a dat el seama ca nu mai vrea, ca s-a saturat, ca nu poate sa se schimbe, ca ma iubeste dar e mai bine asa...si acum eu stau si sufar...l-am sunta si nu vrea sa ne intalnim. Inmtre timp am aflat ca are pe altcineva si "altcinevaul "ala se laudda ca au o relatie serioasa si ca el nu ma mai iubeste de mult..Si dupa toate astea il iubesc si il vreau inapoi...si inca sper ca peste 1 luna sa se intorca inapoi la mine...asta e singura mea speranta...
 

pisi

pisi

Sase ani

31 Iul 2007, 13:11

Cami,sase ani nu se sterg asa usor cu buretele,nu poti uita asa pocnind din degete o persoana cu care te-ai vazut,alaturi de care ai si mai suferit sau cu care te-ai iubit timp de sase ani.
Nu te lua dupa ce spune actuala,aia poate indruga verzi si uscate,doar ca sa te raneasca pe tine,fi convinsa ca aia se lupta acum cu amintirea ta lasata asupra fostului,e imposibil ca el sa nu va compare in secret una cu cealalta.
M-ar interesa sa aflu,daca v-ati impacat,tu cu fostul,vad ca tema a fost postata de multicel,dar n-ai mai revenit cu amanunte.
Cum esti,esti bine,esti cu altcineva,te-ai impacat cu el?
Asteptam vesti.

d1avolyytza

d1avolyytza

lasa-l sa isi dea singur seama ce vrea!

21 Ian 2007, 19:51

Nu poti sa ii deschizi ochii dak el nu vrea asta!La fel ca si altadata tot el va realiza ca nu poate fara tine si ca cu EA nu poate niciodata sa aiba ce a avut impreuna cu tine!Oricand si oricum timpul isi spune cuvantul!Fii puternica

elenyta

elenyta

E greu, dar poti trece peste asta

24 Nov 2006, 11:39

Nmic nu e usor in dragoste, inteleg cam ce ar fi in sufletul tau acum, sunt totusi 6 ani, pe langa dragostea pe care ai investit-o s-a mai adaugat si atasamentul, ei bine de asta tr sa scapi mai intai. Nu-l mai cauta deloc incerca sa iesi cu altul chiar daca nu siti nik pt el, dar fara sa faci comparatii ca fostul ar fi facut alfel...., evita tot ce ti-ar putea aminti de el. Banuiesc ca te trezesti cu el in gand si seara tot cu el adormi, timpul e cel mai bun. Nimik nu tine o vesnicie. Si inca ceva - toate lucrurile bune, sunt bune doar la inceput.
Sper ca peste o luna sa ne spui ca te simti putin mai bine.