Dragoste la distanta

by: monita
Uneori se intampla ca unul dintre parteneri sa plece, din interes de servici sau alte motive, intr-un alt oras sau tara pentru o anumita perioada de timp care se intinde pe mai mult de 6 luni. Ce ar trebui sa faca fiecare pentru ca distanta sa nu devina un motiv de despartire?
 

madutzza26

madutzza26

nu despartire

23 Dec 2011, 02:10

O relatie la distanta poate fi chiar interesanta. Eu de 4 ani am o relatie la distanta, dar ne vedem cam la 2 saptamani si vb fff des. Trebuie sa ai absoluta certitudine ca iubesti cu adevarat acea persoana. Pe mine m-a ajutat rel la distanta. Fiecare are timpul lui, iar in zilele in care ne intalnim, acele zile sunt doar pt noi si sunt magice. Nu se compara cu nimik.

adi_nick_3000

adi_nick_3000

suflete...

23 Iul 2008, 23:10

intra pe BLOGUL SUFLETELOR

NU SE POATE FARA ROMANTISM

Desi fac de toate in viata,am un blog dintre cele vreo 5 ale mele unde incerc sa spun sufletelor cat de importanta este iubirea.cred ca este unul dintre cele mai frumoase bloguri romanesti: cauta pe google BLOGUL SUFLETELOR sau dinbara de sus la adresa http://blogulsufletelor.blogspot.com. am vreo 5 sau 6 sau 7 bloguri, nu mai stiu nici eu dar acesta este cel mai frumos dintre toate.accesati-l, merita,credeti-ma.intrati in arhiva si convingeti-va.incerc sa alin suflete,sa ofer amintiri,povesti de viata, etc.

ioanamada

ioanamada

e greu sa spui ....distanta

08 Iul 2008, 21:39

Din punctul meu de vedere distanta nu inseamna despartire si ruperea relatiei din diverse motive,ci mai mult daca ai facuta baza de acasa si ma refer la faptul ca trebuie sa existe incredere suta la suta relatia poate merge.Nu rezisti te duci la persoana respectiva sau te certi tu alegi

panterootza

panterootza

prietena mea este deprimata:(

28 Mai 2008, 16:56

urmeaza sa se casatoreasca in toamna cu iubirea vietzii ei(sunt impreuna de 10 ani!)...au o relatie frumoasa,de invidiat,sunt fericiti impreuna si se iubesc sincer si curat,cum rar mai intalnesti in zilele noastre!´´care e problema?¨ar intreba unii...problema este k el(militar angajat in cadrul armatei),este plecat in misiune in Afganistan(pt a2a oara in ultimii 3 ani)...in urma unor atentate,doi dintre colegii lui si-au pierdut viatza,si alti 3 au fost grav raniti!prietena mea este speriata si deprimata si simte k nu mai poate rezista inca doua luni,pana la intoarcerea lui acasa...singurele momente cand se linisteste sunt cele in care poate lua legatura cu el,prin telefon sau messenger,dar destul de rare(pt a preveni spionajul,le este interzis accesul la internet sau telefon)...este destul de greu sa rezisti timp de 6 luni,dar daca iubesti cu adevarat,poti invinge orice:teama,tentatziile,suspiciunile..asa o incurajez mereu(desi recunosc k intru in panica ori de cate ori aud de un nou atentat in Afganistan),iubirea adevarata invinge orice obstacol!poate daca nu ar fi aceste piedici,momente de rascruce in viatza,nu am sti sa pretuim iubirea...