dupa despartire putem fi prieteni?
by: luciamanta Buna seara tuturor. As dori sa-mi spuneti sincer, daca doi iubiti pot deveni dupa despartire prieteni sinceri, devotati? Sau pot exista resentimente? Multumesc pentru atentie si va doresc fericire.da..
Imediat dupa despartire nu prea cred...insa dupa un timp in care fiecare uita ce-a fost si nu mai ridica problema la ''ce-ar fi putut sa fie'' desigur ca se poate..Cunosc destule asemenea cazuri insa e ft adevarat ca e nevoie de maturitate si lipsa de resentimente ca sa ai o asemenea ''relatie after relatie''..:)
nu prea
va fi o prietenie de aparenta, in care fiecare isi controleaza vorbele, gesturile pentru a nu face referire la ce a fost sau ce este in momentul de fata in viata lui. depinde cat de profunda a fost relatia, cat de lunga, dar dupa una serioasa mai bine lasam raceala intre noi; nu doare atat de mult...
Cam greu
Intotdeauna va exista acel :"Putea fi bine.. de ce ne-am despartit?" Niciodata nu se va termina cu acest subiect 'despartirea'.
si...
La ceea ce a scris Crisulet asa adauga : e necesara totusi o perioada de timp , pana cand rana se cicatrizeaza , pana cand amandoi sunt gata sa se bucure unul pentru celalalt fara sa doara ca nu mai apartin unul altuia.
de ce nu?
depinde de amnadoi sunt cazur si cazuri?de cenu ati putea?:-/
daca nu il mai iubesti...poti
pentru ca el barbat fiind trece foarte usor peste ce a fost intre voi ... iar daca si tu ai trecut peste asta e ok.. atata timp cat nu exista iubire la mijloc poate fi prietenie, daca mai exista ceva din partea cuiva ...degeaba.