dupa despartire putem fi prieteni?

by: luciamanta
Buna seara tuturor. As dori sa-mi spuneti sincer, daca doi iubiti pot deveni dupa despartire prieteni sinceri, devotati? Sau pot exista resentimente? Multumesc pentru atentie si va doresc fericire.
 

jade_floretta_voicu

jade_floretta_voicu

daca nu il mai iubesti...poti

02 Mar 2008, 19:38

pentru ca el barbat fiind trece foarte usor peste ce a fost intre voi ... iar daca si tu ai trecut peste asta e ok.. atata timp cat nu exista iubire la mijloc poate fi prietenie, daca mai exista ceva din partea cuiva ...degeaba.

raluca79

raluca79

da..

11 Feb 2008, 15:33

Imediat dupa despartire nu prea cred...insa dupa un timp in care fiecare uita ce-a fost si nu mai ridica problema la ''ce-ar fi putut sa fie'' desigur ca se poate..Cunosc destule asemenea cazuri insa e ft adevarat ca e nevoie de maturitate si lipsa de resentimente ca sa ai o asemenea ''relatie after relatie''..:)

zenit

zenit

nu prea

03 Feb 2008, 15:33

va fi o prietenie de aparenta, in care fiecare isi controleaza vorbele, gesturile pentru a nu face referire la ce a fost sau ce este in momentul de fata in viata lui. depinde cat de profunda a fost relatia, cat de lunga, dar dupa una serioasa mai bine lasam raceala intre noi; nu doare atat de mult...

andreec

andreec

Cam greu

01 Feb 2008, 10:55

Intotdeauna va exista acel :"Putea fi bine.. de ce ne-am despartit?" Niciodata nu se va termina cu acest subiect 'despartirea'.

bluehearted

bluehearted

si...

25 Ian 2008, 15:44

La ceea ce a scris Crisulet asa adauga : e necesara totusi o perioada de timp , pana cand rana se cicatrizeaza , pana cand amandoi sunt gata sa se bucure unul pentru celalalt fara sa doara ca nu mai apartin unul altuia.

cioco_bocco

cioco_bocco

de ce nu?

13 Ian 2008, 20:25

depinde de amnadoi sunt cazur si cazuri?de cenu ati putea?:-/